×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Middelburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Middelburg

Hoofdstad van Zeeland: Middelburg

Het historische Middelburg is een prachtige stad in een mooie omgeving. Het water dat door de stad kronkelt en de mooie haven maken het plaatje compleet. Het was vroeger een belangrijke handelsstad voor de V.O.C.. In de Tweede Wereldoorlog is het stadshart vernield. Na de oorlog heeft men zo goed mogelijk de historische binnenstad in oude glorie weer hersteld. Naast vele mooie oude gebouwen in de binnenstad is de gemeente volop bezig om nieuwe woningen te bouwen.

Er is genoeg te doen in Middelburg

Je kunt hier bijvoorbeeld je boot aanleggen in de jachthaven. Er is een super gezellige markt. En wat dacht je van een beklimming van de Lange Jan? Of een rondvaart door de grachten. Restaurants, bars en terrassen waar je heerlijk kunt eten en drinken. Bekend zijn de mosselfeesten en het jazzfestival. Beiden trekken ieder jaar weer veel bezoekers. Op slechts 15 minuten rijden met de auto liggen de stranden van Zeeland. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen. Er is een kinderboerderij, een kaasboerderij waar je kunt zien hoe de kaas gemaakt wordt en een binnenzwembad. Vanaf het eigen station kun je de trein nemen naar bijvoorbeeld Rotterdam of Breda. In de directe omgeving zijn de leuke plaatsjes Goes, Terneuzen, Renesse en Domburg. Een tripje naar Brugge bestaat ook nog tot de mogelijkheden.

Een appartement kopen of huren

Wil je wonen in Middelburg? In de binnenstad kun je natuurlijk in een mooi oud pand een appartement kopen of huren. Aan de Poelendaeleweg, Nederstraat of de Herenstraat is het mooi wonen. Maar ook in de nieuwbouwwijken staan mooie gebouwen waar appartementen worden aangeboden. Kijk op www.Directwonen.nl. Hier staat misschien wel het appartement waar je naar op zoek bent.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven