×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Nederland

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Direct Wonen is een online huurmarkt waar huurders en woningaanbieders rechtstreeks met elkaar in contact komen. Op Direct Wonen vind je het meest recente aanbod aan huurwoningen. Deze huurwoningen worden zowel door particulieren als door makelaars te huur aangeboden. Zo kan je gemakkelijk zoeken tussen duizenden woningen. Heb je een geschikte woning gevonden? Dan kan je met een Smart Account de verhuurder een bericht sturen om bijvoorbeeld een bezichtiging aan te vragen. Voor het verdere verhuurproces sta je in direct contact met de aanbieder van de huurwoning. Uiteindelijk staat één doel centraal: zorgen dat jij gemakkelijk een fijne woning kan zoeken en huren. Daar doen wij het voor!


Woningen te huur in Nederland

Het huuraanbod op Direct Wonen bestrijkt zowat het gehele land. Je kan huurwoningen vinden in de grote steden, maar ook in meer landelijke gebieden daarbuiten. Dat is het voordeel aan particuliere verhuurders die hun woning te huur aanbieden: zo kan je in heel Nederland een geschikte huurwoning zoeken. Het aanbod van particuliere verhuurders wordt aangevuld met te huur staande woningen uit het aanbod van makelaars, housing agencies en woningbouwcorporaties. Dit heeft als resultaat dat het de verspreking van het woningaanbod op Direct Wonen zeer divers is. Zo vind je een huurwoning in grote steden als Rotterdam, Amsterdam of Utrecht, maar ook in kleinere gemeenten zoals Oldenzaal, Bussum en Ridderkerk.


Wat voor huurwoningen worden aangeboden

Op Direct Wonen worden vier typen woningen aangeboden. Wil je graag een huis huren, dan kan je het beste kijken bij het aanbod aan woningen. De perfecte optie wanneer je graag meer woonruimte en kamers wilt. Zoek je een woning in een kleiner maatje? Dan is wellicht een appartement meer geschikt. Deze gelijkvloerse woningen bieden veel comfort en zijn vaak voordeliger dan een (eengezinswoning. Naast woningen en appartement worden op Direct Wonen ook studio’s en kamers aangeboden. Ben je bijvoorbeeld student en zoek je een leuke kamer? Dan ben je bij ons op het goede adres. Ook studio’s vallen onder ons aanbod van woningen te huur. Dit type particuliere huurwoning is in feite een combinatie tussen een appartement en een kamer.

 

Je kan het woningaanbod op Direct Wonen filteren wanneer je een plaats hebt ingevoerd. In de zoekbalk links op het scherm kan je bijvoorbeeld aangeven hoe groot het huis moet zijn en wat je budget is. Zo kan je ons aanbod perfect laten afstemmen op jouw wensen bij het huren van je volgende woning of huis. 

 

Hoe huur je een woning bij Direct Wonen?

Het verhuurproces van huurwoningen die aangeboden worden op Direct Wonen is eenvoudig. Je kan op onze site het volledige woningaanbod bekijken en filteren op jouw woningwensen. Mocht je een leuke particuliere huurwoning zien, dan kan je met een Smart Account reageren. Met het Smart Account kun je onbeperkt berichten versturen naar woning adverteerders. De verhuurder handelt het verhuurproces ook zelf verder af. Je overlegt met de verhuurder over het huurcontract en de verschillende andere zaken die bij het huren van een woning komen kijken. Want uiteindelijk draait het daar natuurlijk om: zorgen dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk een nieuwe woning kan vinden.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven