×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in nijkerk-gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in nijkerk-gld, maar bekijk de huurwoningen in Bunschoten-Spakenburg

«1»

Huurwoningen in de omgeving van nijkerk-gld

Wonen

De stad Nijkerk ligt in de Veluwe in Gelderland, tegen de provincie Utrecht aan. Het merendeel van de bevolking is nul tot twintig en dertig tot vijftig jaar oud. Binnen de gemeente Nijkerk kunt u een huurwoning huren in de plaatsen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. In totaal wonen er 40.128 inwoners (2012). Televisie- en radiopresentator Tijs van den Brink is een van de vijftien BN’ers die er geboren is.

De stad ligt aan de Nijkerkernauw, een verlengde van het Markermeer / IJsselmeer. Het is tevens de grens met de provincie Lelystad. De geschiedenis kunt u bewonderen in het Museum Oud Nijkerk, dat op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend is. De Beiaard / Carillon, de witte toren, is in 2012 benoemd tot de mooiste toren van Nederland. Hij is gebouw in 1776. Op feestdagen is het klokkenspel vanuit de toren te horen in de stad.

Vervoer en bereikbaarheid

De A1, A28 en N301 liggen in of naast Nijkerk. De A1 brengt u naar Amsterdam of Deventer en de A28 naar Utrecht (Amersfoort) of Zwolle. De N301 gaat over het Nijkerkernauw richting de steden Almere en Lelystad. Als u een huurwoning in Nijkerk gaat huren, heeft u dus een rustige woonomgeving, maar bent u redelijk dichtbij verschillende steden waar u kunt werken of gebruikmaken van bepaalde voorzieningen.

De Gelderse stad is bereikbaar via de postcodes 3860 tot en met 3864 en 3870 tot en met 3871. Het netnummer is 033.

Onderwijs

Als u een mbo-, hbo- en wo-opleiding wilt gaan volgen als u een huurwoning in Nijkerk gaat huren, moet u dit doen in een andere stad. Er wordt namelijk geen beroeps- of wetenschappelijk onderwijs aangeboden. Wel zitten er verschillende basisscholen en drie middelbare scholen: Corlaer College, Groenhorst College (agrarisch opleidingscentrum) en Het Accent (praktijkonderwijs). Het Corlaer College is vernoemd naar Arent van Corlaer, een inwoner van Nijkerk die in 1662 de Hollandse kolonie Schenectady in de staat New York (V.S.) stichtte. Nijkerk onderhoudt nog steeds vriendschappelijke betrekkingen met deze stad.

Winkelen

Nijkerk heeft niet veel winkels. Bij grand café De Postkamer kunt u genieten van een drankje of hapje. De winkels in Nijkerk zijn op vrijdag tot 21.00 uur geopend, maar nooit open op zondag. 
Voor een goed dagje shoppen kunt u beter met de auto of trein naar het nabijgelegen Amersfoort (15-20 minuten reizen).
Het Woon Shopping Centrum De Havenaer ligt aan de Brasserie Kade 10 in Nijkerk, waar u terecht kunt voor nieuwe meubels, servies en verlichting.

Een keer per jaar, in 2013 op 22 april, wordt de Boerenmaandag georganiseerd. Dit is gebaseerd op de traditie waarbij vroeger iedere week de boeren een veemarkt opstelden. Tegenwoordig is dit nog maar een keer per jaar en wordt er daarnaast een braderie gehouden.

Sport en ontspanning

Nijkerk ligt dichtbij Dolfinarium in Harderwijk. Maar u kunt voor waterpret ook in de buurt blijven. In het kleine recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn kunt u bijvoorbeeld zwemmen, waterfietsen en kanoën. Het grotere Overbos Recreatiepark biedt mogelijkheden om te kamperen, zwemmen en vissen. Ook worden er in het partycentrum onder andere bruiloften georganiseerd.
Aangezien Nijkerk in de Veluwe ligt, hoeft u niet ver te gaan om een wandeling door de natuur te maken. Als u met de fiets of auto de Veluwse Wijnroute volgt, komt u langs drie wijngaarden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven