×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in rijen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Huurwoningen in de omgeving van rijen

Woningen huren Rijen

Rijen vormt samen met buurdorp Gilze de gemeente Gilze-Rijen. Het dorp Rijen heeft ongeveer 17.000 inwoners en je kunt volop huurwoningen huren in Rijen, zoals appartementen en huurwoningen. Werkgelegenheid is er ook voldoende voor mensen die huurwoningen huren in Rijen. De hoofdkantoren van Curver en Ericsson zijn er gevestigd en er is luchtmachtbasis Gilze-Rijen, waar de Nederlandse Apache en Chinook helikopters gestationeerd zijn.

Geschiedenis

Vroeger was Rijen een buurtschap van het toen nog grotere Gilze. In 1524 werd Rijen een zelfstandige parochie. Toen in 1884 station Gilze-Rijen werd geopend, ontstond er wat industrie, met name leerlooierijen. Daardoor groeide Rijen en werd het groter dan Gilze. Na de Tweede Wereldoorlog koos men er dan ook voor om het in Gilze verwoeste gemeentehuis te vervangen voor een gemeentehuis in Rijen. Mensen die huurwoningen huren in Rijen hebben daar gemak van.

Huurwoning huren Rijen en winkelen

Mensen die huurwoningen huren in Rijen kunnen om te winkelen terecht in de Hoofdstraat, de Stationsstraat en op het Wilhelminaplein. Daar ligt ook winkelcentrum Laverije, waar mensen die huurwoningen huren in Rijen zeker wat van hun gading zullen vinden. Elke donderdag is er op de Stationsstraat en het Wilhelminaplein een markt.

Huurwoningen Rijen en ontspanning

Het culturele hart van Rijen is Cultureel Centrum De Ontmoeting, waar theater- en filmvoorstellingen te zien zijn. Voor andere vormen van ontspanning kunnen mensen die huurwoningen huren in Rijen kiezen uit o.a. De Efteling in Kaatsheuvel en Strandbad Surae in Dorst. De omgeving van Rijen leent zich uitstekend voor het maken van een fiets- of wandeltocht.

Plaatsen in de buurt

Rijen ligt tussen de steden Tilburg en Breda in. Degenen die huurwoningen huren in Rijen kunnen dus kiezen uit deze twee gezellige steden om te winkelen of uit te gaan. Rijen heeft een NS station, dus met de trein ben je snel in deze steden.

Bekende Rijenaars

Rijen ligt in een streek van Brabant waar wielrennen populair is. Het is dan ook niet vreemd dat bekende wielrenners uit Rijen komen. Jeroen Blijlevens is er geboren en Gerben Karstens heeft er gewoond. Een andere bekende Rijenaar is de cartoonist Kees Willemen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven