×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in soesterberg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in soesterberg, maar bekijk de huurwoningen in Zeist

«1»

Huurwoningen in de omgeving van soesterberg

Huurwoning huren Soesterberg

Huurwoningen huren in Soesterberg kan er zeker voor zorgen dat je een speciale tijd zal hebben. Soesterberg is namelijk een mooi dorp in de provincie Utrecht met een interessante geschiedenis en een gezellige sfeer waar veel te doen is. Huurwoningen huren in Soesterberg zal daarom zeker een goed idee zijn wanneer dit bij jouw interesses past.

De interessante geschiedenis van Soesterberg

Huurwoningen huren in Soesterberg zal jou al snel kennis laten maken met de rijke geschiedenis van dit mooie dorp. Rond 1800 kreeg het dorp namelijk al de naam Soesterberg. Rond 1900 kreeg het dorp meer bekendheid doordat veel toeristen afkwamen op vliegbasis Soesterberg, die toentertijd in gebruik was door de Koninklijke Landmacht. Na de Eerste Wereldoorlog is een ander militair kamp, later genoemd het 'Kamp van Zeist', als opvangkamp voor Belgen die op de vlucht waren opgericht en na de Tweede Wereldoorlog deed het vooral dienst als opvang voor Amerikanen. Tegenwoordig is besloten om in dit kamp een Nationaal Militair Museum te vestigen. Huurwoningen huren in Soesterberg zal jou dan ook al snel laten merken hoe interessant dit dorp is. Ook zijn er in al deze jaren een aantal bekende inwoners geweest, zoals de bekende zanger Benny Neyman.

Veel te ontdekken door woning te huren in Soesterberg

Huurwoningen huren in Soesterberg is iets dat jou al snel zal laten zien dat er veel te beleven is in Soesterberg, maar ook in de buurt. In Soesterberg zelf zijn veel verschillende sportfaciliteiten, zoals de voetbalclub VV 't Vliegdorp en de basketbalvereniging The Pirates. Ook is er een hoop te zien in het dorp, omdat het dorp bij elkaar wel acht rijksmonumenten telt. Daarnaast is een bezoek aan het Nationaal Militair Museum en het Park Vliegbasis Soesterberg ook zeker de moeite waard. Daarnaast zijn er verschillende winkeltjes aan de winkelstraat die je kunt bezoeken. Huurwoningen huren in Soesterberg is daarom zeker niet saai. Naast alle dingen die te doen zijn in het dorp zelf is er buiten het dorp nog veel meer te doen en te zien. In de gemeente Soest kan je heerlijk eten in de verschillende restaurants, maar ook genieten van een show in het openluchttheater. Ook kan je, wanneer je uitgebreid wilt gaan winkelen, een bezoek brengen aan de winkelcentra in Soest-Zuid, Overhees en Smitsveen, welke erg dichtbij Soesterberg te vinden zijn. Ook grote steden als Utrecht en Amersfoort zijn in de buurt te vinden en zeker de moeite waard om te bezoeken. Huurwoningen huren in Soesterberg kan zeker een goed idee zijn wanneer je houdt van een woonplaats die wat rustiger is, maar toch interessant blijft door de rijke geschiedenis die nog overal terug te zien is. Huurwoningen huren in Soesterberg is dan namelijk precies wat bij jou past.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven