×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Tegelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Tegelen

Huurwoningen huren Tegelen

Wie op zoek is naar woonruimte in het noorden van Limburg, moet zeker eens kijken naar een huurwoning, appartement of studio in Tegelen. Sinds 2001 is deze plaats onderdeel van Venlo, maar heeft nog steeds een heel eigen karakter. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en het ruime aanbod aan huurwoningen, is het een uitstekende locatie om te genieten van de mooie omgeving.

De geschiedenis van "tegula"

De naam van het dorp komt waarschijnlijk van het Latijnse woord "tegula" (dakpan). Uit de grond in de omgeving wordt al eeuwen lang klei gehaald, die uitermate geschikt is voor het maken van keramiek. Er zijn hier zelfs potten uit de prehistorie gevonden. De geschiedenis van het dorp zelf gaat in ieder geval terug tot het jaar 800, toen de Sint-Martinuskerk in geschriften werd genoemd. Tegenwoordig wonen er ruim 20.000 mensen in woningen, appartementen en studio’s die gebruik maken van het grote winkelcentrum en Bourgondisch genieten in de vele cafés en restaurants. Er zijn hier ongeveer 80 rijksmonumenten te vinden, waaronder Kasteel Holtmühle uit de zeventiende eeuw en de Sint-Rochuskerk in het kloosterdorp Steyl.

Uitstekend bereikbaar

Wil je erop uitgaan, dan ben je met de fiets zo in het iets noordelijker gelegen Venlo. Tegelen heeft een eigen spoorwegstation en een uitstekende busverbinding met onder meer Roermond en Venlo. Het uitgebreide wegennet in de buurt zorgt voor een prima aansluiting met de rest van Limburg, Noord-Brabant en het nabij gelegen Duitsland en België. Zo is het maar een half uurtje rijden naar de grote Duitse stad Mönchengladbach.

Huurwoning op locatie van jouw keuze

Een huurwoning in Tegelen is dus een uitstekende keuze voor iedereen die genoeg mogelijkheden wil hebben om zowel dichtbij als verder weg te kunnen genieten. Je kunt natuurlijk zelf bepalen waar je precies gaat wonen. Er zijn huurwoningen,appartementen of studio’s die vlak bij de doorgaande wegen liggen, zoals op het Haammakerspad. In en nabij het gezellige centrum zijn er ook geregeld mogelijkheden om een woning, appartement, studio of kamer te huren, bijvoorbeeld op de Grotestraat, de Posthuisstraat, de Bongerdstraat of in de Kerkstraat.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven