×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Valkenswaard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Valkenswaard

Wonen in Valkenswaard

Als je in een rustig dorp op de grens van België wilt huren, dan is Valkenswaard zeker iets voor jou. Het dorp ligt in Noord-Brabant en dit is een heerlijke locatie om een huis te huren. Door deze locatie kun je relatief goedkoop aan een huurwoning komen. Het dorpje brengt prachtige natuur met zich mee, zoals het nationale bos Malpie en een excellent onderhouden wandelpark. Aan natuur is er dus zeker genoeg als je voor een huurwoning in Valkenswaard kiest, maar daar houdt het niet bij op. Zo heb je een prachtig museum die ligt in het centrum van de stad, een snowcenter en nog veel meer. De mix van veel activiteiten en toch nog een dorpse sfeer is daadwerkelijk uniek. Deze dorpse sfeer brengt ook een gevoel van veiligheid met zich mee, wat Valkenswaard een goede plek maakt om met kinderen te wonen.

Huurwoningen in Valkenswaard

Een huis huren in Valkenswaard brengt nog meer voordelen met zich mee. Je hebt namelijk hier ook nog veel keuze in waar je een woning wilt huren. Zo kan je bijvoorbeeld een woning huren in het centrum van het dorp, of je kan kiezen voor de kalme buitenwijken dicht bij de natuur. Het woningaanbod in Valkenswaard is ieder geval gevarieerd genoeg.

Huren in de omgeving van Valkenswaard

Trekt het woningaanbod in Valkenswaard je toch niet? Dat kan gebeuren, gelukkig zijn er in de buurt genoeg andere huurwoningen beschikbaar. In steden zoals Eindhoven, Tilburg en Breda staan ook leuke huizen te huur. Helaas zitten er in het woningaanbod van deze steden niet zulke goedkope huurwoningen als in Valkenswaard.

Particuliere woning huren in Valkenswaard

Particulier huren is uiteraard ook een optie in Valkenswaard. Doordat je de particuliere aanbieders gemakkelijk kunt berichten kun je per direct al een woning huren in Valkenswaard. Als je liever wat geld bespaart kan je natuurlijk voor een sociale huurwoning gaan. Je kan zelfs ervoor kiezen om tijdelijk te huren, voor als je graag niet te lang op één plek bent. In Valkenswaard is er dus keuze genoeg als je een huis wilt huren.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven