×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Veldhoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Veldhoven

Veldhoven: charmant en stedelijk

Dat een huurwoning in Veldhoven steeds populairder wordt, is niet te verwonderen. De stadsrandgemeente, die ongeveer 44.000 inwoners telt, werd in de 20ste eeuw bekend door de sigarenindustrie, en huisde dan ook vele kleine en grote sigarenfabrieken. Die industrie verdween in de jaren '70, maar het dorp groeide verder uit tot een bloeiende en charmante woonplaats, die voor jong en oud heel wat te bieden heeft. Het dorp bestaat uit talrijke landelijke gehuchten, zoals Toterfout, Zittard en Heers, maar ligt tevens nabij de stad Eindhoven. Een huis in deze gemeente combineert dan ook de voordelen van een dorp met die van een grote stad.

Voor elk wat wils

Wanneer je voor deze verrassende gemeente kiest, ga je voor thuis in een rustige en vriendelijke plek, die toch heel wat te bieden heeft. Met diverse monumentale panden, molens en kerkers uit de vorige eeuwen is er voor elke cultuurliefhebber wat te beleven. Ga je liever sporten? Met het zwembad Den Ekkerman en het sportcentrum Kempen Campus is vervelen geen optie. Om te winkelen geniet je dan weer van het veelzijdig winkelaanbod in Citycentrum en het Dorp. Wil je er even tussen uit? De stad Eindhoven ligt slechts op een kwartiertje afstand, maar ook fietsen en wandelen kan in de vele natuurgebieden.

Ontdek zelf de vele voordelen

Kies voor een wijk zoals Het Look, Cobbeek of Meerveldhoven, om dichtbij het dorpscentrum te wonen. De Heerbaan vormt de hoofdbaan, met in de zijstraten talrijke supermarkten, zoals op de Heemweg of De Dom. Met een huurwoning in deze stadsrandgemeente combineer je het beste van twee werelden. De kleinschaligheid van een gemeente zorgt dat je je meteen thuis voelt, terwijl je ook geniet van de nabijheid van de bruisende stad Eindhoven en zijn luchthaven.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven