×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Vijfhuizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Wonen in Vijfhuizen

Vijfhuizen is het ideale dorp om een huurwoning te gaan huren. Vijfhuizen ligt tussen Haarlem en Amsterdam. Je bent dus in een mum van tijd in deze top steden. Dit dorp deelt ook de fijne sfeer die Amsterdam te bieden heeft. Maar Vijfhuizen deelt niet de bizarre prijzen die heersen in onze hoofdstad.

Huurwoningen in Vijfhuizen

De huurwoningen in Vijfhuizen zijn uitermate goed onderhouden. Zelfs de wat oudere woningen die te huur staan verkeren in uitermate goede staat. De ligging van de huurwoningen zijn ook erg fraai. Zo kan je huren in de buitenwijken van Vijfhuizen, maar je kunt er ook voor kiezen om in het gezellige centrum een woning te huren.

Huren in de omgeving van Vijfhuizen

Vallen de huurwoningen in Vijfhuizen niet helemaal in de smaak? Dat is geen enkel probleem, neem dan nog een kijkje in Purmerend. Ook daar heerst er een enorme prettige sfeer die je zeker zult waarderen.

Sociale huurwoning huren in Vijfhuizen

Het is ook optioneel om een sociale huurwoning te huren in Vijfhuizen. Zo bespaar je wat geld en kan je nog steeds wonen in dit fenomenale dorp.
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven