×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in vleuten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in vleuten, maar bekijk de huurwoningen in De Meern

«1»

Huurwoningen in de omgeving van vleuten

Geniet van de rust met jouw huurwoning in Vleuten

Huurwoningen huren in Vleuten is een goede optie om te genieten van de rust en alsnog snel in de grote stad te zijn. Dit kleine maar gezellige dorpje biedt alles wat je nodig hebt en als je de drukte van de stad wilt opzoeken, dan is Utrecht niet ver van jou verwijderd. Huurwoningen huren in Vleuten is voor jou een nieuw begin en daarom geven we je leuke informatie en tips zodat je een idee krijgt wat er op jou staat te wachten in Vleuten.

Huurwoning huren Vleuten

Wanneer je op zoek gaat naar het dorpje Vleuten, dan valt het al snel op dat het niet heel groot is. Toch is Huurwoningen huren in Vleuten heel prettig als jij van wat rust houdt. Een aantal leuke straten zijn onder andere de Eyckenstein, Utrechtse Heuvelrug, Dwergbloemsingel of Clara Egginkstraat.

Winkelen in het dorp

Huurwoningen huren in Vleuten is ook aantrekkelijk aangezien dit dorpje voldoende winkels heeft. Voor alle dagelijkse behoefte kan je terecht in jouw eigen dorp. Ben je echter op zoek naar lange winkelstraten of winkelcentra? Dan zal je toch de auto moeten pakken. De winkelstad Utrecht zal natuurlijk het eerste zijn waaraan je denkt en biedt een zeer breed aanbod.

Jouw vrijetijdsbesteding in Vleuten

Een goede besteding van jouw vrije tijd is mogelijk door Huurwoningen huren in Vleuten. Vleuten mag klein zijn, maar de omgeving heeft veel te bieden. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van de sport golf? Dan zal Haar club Golf de plaats zijn waar jij in je vrije tijd te vinden bent. Bij mooi weer hoef je daarnaast ook niet ver te reizen, want Recreatieplas Haarrijnseplas biedt de afkoeling die je zoekt. Ben je echter op zoek naar een schitterend landgoed en kasteel? Dan kan je bijvoorbeeld eens langs kasteel de Haar gaan. Daarnaast is Huurwoningen huren in Vleuten ook een mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld eens langs het dorpje Maarssen, het authentieke Harmelen of Breukelen aan de vecht.

Het ontstaan van Vleuten

Klein maar fijn, dat is helemaal wat het dorpje Vleuten kenmerkt. Huurwoningen huren in Vleuten is om die reden een goede optie. Wist je trouwens al dat dit dorpje ontstaan is rond de hervormde kerk die in het dorp staat? Eeuwenlang heeft dit zijn bescheiden omvang gehouden tot in 1800 besloten werd er meerdere wijken eromheen te bouwen. Ook vandaag de dag wordt Huurwoningen huren in Vleuten overwogen. Onder andere Yolanthe en Wesley Sneijder hebben ervoor gekozen om in Vleuten een woning te kopen en hier te verblijven wanneer ze in Nederland zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven