×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in voorthuizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in voorthuizen, maar bekijk de huurwoningen in Kootwijkerbroek

«1»

Huurwoningen in de omgeving van voorthuizen

Huurwoningen huren in Voorthuizen

Huurwoningen huren in Voorthuizen: geschiedenis en ligging

Voorthuizen is begonnen als een "voorde",een doorwaadbare plaats, ter hoogte van het niet langer bestaande dorp Ganzenbeek, waar de Hessenweg van Amsterdam naar Deventer liep. Op deze plaats kruiste de Hessenweg ook een handelsweg die richting Harderwijk en Wageningen ging, waardoor Voorthuizen een punt was waar veel reizigers voorbij kwamen of even hun reis onderbraken. De grootste groei van Voorthuizen vond pas na de Tweede Wereldoorlog plaats, toen veel militairen uit de nabijgelegen landmachtkazernes zich er vestigden. Huurwoningen huren in Voorthuizen maakt je tot één van de meer dan 10.000 inwoners van het dorp dat onderdeel is van de gemeente Barneveld in de provincie Gelderland. In de buurt liggen onder andere Barneveld, Putten, Nijkerk en Kootwijkerbroek; allen vanuit Voorthuizen makkelijk te bezoeken. Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort zijn goed aan te rijden als je een grotere plaats wilt aandoen.

Huurwoningen huren in Voorthuizen: sport en vermaak

Voor de sportieve mens is huurwoningen huren in Voorthuizen een goede optie. Het dorp kent verscheidene sportscholen en sportcentra. Wie liever in teamverband een sport beoefent, heeft keus genoeg. In Voorthuizen kan je voetballen bij VVOP of VV de Kieviten, tennissen bij de Harremaat, korfballen bij Spirit, gymnastiek beoefenen bij SSS of volleyballen bij SDS. Verder kent Voorthuizen ook het majorettekorps VoMaKo. De natuur die Voorthuizen omringt, is één van de aspecten die huurwoningen huren in Voorthuizen zo aantrekkelijk maakt. Het dorp ligt in de Gelderse Vallei en er zijn verscheidene bossen in de buurt. In het Wilbrinkbos, Boeschoten en op de Appelse heide kun je wandelen en bijzondere vogels en planten waarnemen. Dit alles maakt Voorthuizen ook tot een toeristisch dorp met campings waar vakantiegangers kunnen verblijven.

Huurwoningen huren in Voorthuizen: winkelen en bekende historische inwoners

Voorthuizen beschikt over een gezellige winkelstraat langs de Hoofdstraat. Deze winkels zijn voornamelijk in handen van kleine ondernemers uit de directe omgeving die een goede band hebben met het dorp. Voor mensen die deze kleinschaligheid op prijs stellen, is huurwoningen huren in Voorthuizen zeer geschikt. Iedere zaterdagochtend is er ook markt op één van de pleinen waar allerlei artikelen en etenswaren verkocht worden. Historische auteurs Dionysius Everwijn (1833) en Nicolaus Holtius (1693) zijn in Voorthuizen geboren. Huurwoningen huren in Voorthuizen brengt je in een omgeving met prachtige natuur, vele sportclubs, een levendig centrum en een rijke geschiedenis.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven