×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in wageningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in wageningen, maar bekijk de huurwoningen in Rhenen

«1»

Huurwoningen in de omgeving van wageningen

Huurwoningen huren in Wageningen

Wageningen is een levendige stad waar veel studenten wonen. De Gelderse stad sprankelt van de energie, en er is veel te doen. Het sfeervolle centrum, de vele horeca gelegenheden en talloze scholen, maken huurwoningen huren in Wageningen ideaal. Zo zijn bijvoorbeeld de prachtige panden in de Gerdesstraat, hartje centrum, zeer geliefd. En zijn er veel huizen beschikbaar in het centrum. Tevens zijn er veel gezinnen met kinderen die huurwoningen huren in Wageningen. In rustige wijken, voorzien van veel groen en verschillende speelplaatsen. Zo kun je huurwoningen huren in Wageningen op de Dijkstraat. In welk deel van de stad je ook wil wonen, huurwoningen huren in Wageningen, geeft je veel keus.

Winkelen

Het centrum van Wageningen is erg leuk om te gaan winkelen. De laatste jaren zijn er veel nieuwe winkels bijgekomen. De grote winkelketens zijn er te vinden, maar ook kleine boetiekjes waar je unieke items vindt. Ga je huurwoningen huren in Wageningen, dan hoef je voor een dagje shoppen de stad niet uit. Heb je wel zin om de stad uit te gaan, dan is dat ook geen probleem. Wageningen is centraal gelegen. En zowel naar Arnhem als naar Utrecht zijn er goede bus- en treinverbindingen. Ga je met de trein, dan pak je vanaf Wageningen de bus naar station Ede-Wageningen. Je bent er al in een kwartier. Nog een groot voordeel bij het huurwoningen huren in Wageningen.

Geschiedenis

Ga je een van de huurwoningen huren in Wageningen, dan kom je in een stad terecht met een rijke geschiedenis. Er wonen namelijk al mensen vanaf 5000 jaar voor onze jaartelling. Rondom de overblijfselen van een middeleeuws kasteel, vind je een museum. De Casteelse Poort. Huur je een van de huurwoningen in Wageningen, dan is ook Hotel de Wereld een bezoekje waard. Hier is op 5 mei 1945 het vredesverdrag gemaakt. Je kunt hier nu onder andere terecht voor een heerlijk kopje koffie.

Vrije tijd

Je kunt in je vrije tijd dus lekker winkelen of één van de musea bezoeken. Houd je van lekker sporten, dan zit je met een van de huurwoningen in Wageningen helemaal op je plek. Er zijn meerdere sportclubs te vinden in de stad. Op 5 mei wordt het bevrijdingsfeest grootst gevierd. De stad pakt deze dag helemaal uit met van alles te doen voor jong en oud. Ga je een van de huurwoningen huren in Wageningen, dan kijk je vast uit naar deze dag.

Bekende Wageningers

Woon je in een huurwoning in Wageningen? Dan kan je zomaar een bekendheid tegen het lijf lopen. Zo is zangeres Lisa Lois een echte Wageningse, en woont ook Alexander Pechtold er.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven