×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Zwolle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van Zwolle

Huurwoningen Zwolle

Huurwoningen Zwolle is niet voor niets zo populair. De Overijsselse hoofdstad is zo groot geworden door de handel. Zwolle is een stad waar veel te beleven valt. Er worden diverse evenementen georganiseerd en er is iedere dag wel iets te doen. Huurwoningen Zwolle kan op meerdere plekken. Een appartement aan de Groenestraat, een studio aan de Beethovenlaan of een studio op de Schoutenstraat.

Winkelen

Zwolle heeft een prachtige historische binnenstad. Hier zijn verschillende leuke winkels te vinden. De winkels bevinden zich veelal in oude panden en dat maakt het shoppen er erg sfeervol. Ga je huren huurwoning Zwolle, dan vind je het centrum op tien minuutjes vanaf het station. De winkels zijn verspreid over diverse straten. In de Diezerstraat vind je de grote bekende winkels. Op de Grote Markt kun je gezellig een kopje koffie drinken na het winkelen. Op normale dagen zijn de winkels in Zwolle tot 18:00 uur open. Iedere donderdag is er koopavond en kun je tot 21:00 uur je slag slaan. Meestal is er twee keer per maand ook koopzondag.

Vrije tijd

Zwolle heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Tijdens het huurwoningen Zwolle is er veel te zien. Zo is het Museum de Fundatie gelegen op een mooie plek en hier kun je meesterwerken bekijken van schilders als Picasso en van Gogh. Er zijn vaak tentoonstellingen te bewonderen. Tijdens het huurwoningen huren in Zwolle kun je ook genieten in een spa, een boottocht maken of heerlijk eten. Er zijn zwembaden en bioscopen en er worden stadswandelingen georganiseerd. Ga je huren huurwoningen Zwolle, dan is Kampen een leuke plek om eens te bezoeken. Hier kun je heerlijk varen of wandelen in het sfeervolle centrum. 

Geschiedenis

Hanzestad Zwolle heeft een rijke geschiedenis. Tijdens het huren huurwoning Zwolle, kom je die geschiedenis ook overal tegen. De historie is in de binnenstad nog goed te zien, maar ook op veel andere plekken. Zwolle heeft veel monumenten, de Sassenpoort is daar een van. Deze stadspoort is gebouwd in 1406, uit 101.000 stenen. In 2040 wordt de stad Zwolle 1000 jaar oud. Ga je een huurwoning Zwolle huren, dan kan je dan zeker een feest verwachten. Bekende personen uit de geschiedenis van Zwolle zijn onder andere Thorbecke en Thomas a Kempis. Ook nu wonen er veel bekende personen in Zwolle. Ga je een van de huurwoningen huren in Zwolle, dan kun je bekende voetballers, dichters en artiesten tegenkomen. Zoals dichter Paul Gellings en volkszanger Harm Wolters.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven