×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Amersfoort

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 3 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Kamers in de omgeving van Amersfoort

Wonen in Amersfoort 

Is het al altijd je droom geweest om in een grote stad een kamer te huren? Dan is nu je kans om toe te slaan, want Amersfoort telt maar liefst 150.000 inwoners! Groot is de stad dus zeker, en dat zie je ook aan de activiteiten die je in de stad kunt doen. Zo is er natuurlijk het nationaal befaamde Dierenpark Amersfoort. Maar er zijn ook verschillende plekken waar je kunst kunt bewonderen. Denk dan aan de Kunsthal KAdE en het museum Flehite. Een probleem wat veel steden hebben is dat ze heel weinig natuur hebben. Daar heeft Amersfoort in ieder geval geen last van, want deze stad heeft bossen, parken en landgoederen. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een kamer te huren in Amersfoort.


Kamers te huur in Amersfoort 

Ben je al overtuigd om een kamer te huren in Amersfoort? Dat is volkomen begrijpelijk, want dit is de ideale plek om als student op kamers te gaan. Als je namelijk in Utrecht studeert dan is het een goede optie om in Amersfoort een studentenkamer te zoeken. Je bent namelijk met het openbaar vervoer binnen 12 minuten in het centrum van Utrecht. Een ander voordeel is dat de kamers die te huur zijn in Amersfoort niet zo belachelijk duur zijn als in Utrecht. Natuurlijk kan je niet alleen maar kamers huren in Amersfoort. Je kunt ook appartementen, huurwoningen en studio's huren.


Kamers huren in de omgeving van Amersfoort 

Denk je toch niet dat je in deze stad op kamers wilt gaan? Dat geeft helemaal niks, er zijn nog meer leuke plaatsen waar je op kamers kunt gaan. Denk hierbij aan Zeist en Hilversum.


Particulier kamer huren in Amersfoort

Het is ook heel handig dat je de optie hebt om in Amersfoort particulier een kamer te huren. Dan kan je net wat ruimer op kamers gaan. En het is heel belangrijk dat je een leuke kamer vindt waar je je prettig bij voelt, dus dit is hele fijne bijkomstigheid.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven