×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Delft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 35 woningen gevonden in de buurt die matchen.

Kamers in de omgeving van Delft

Wonen in Delft

Delft is een wonderbaarlijk mooi stad in Zuid-Holland. Delft heeft veel kwaliteiten die iedereen graag in een stad ziet. Zo is er de topuniversiteit TU delft die van internationale lof geniet. Daarom is het voor studenten ook populair om een kamer te huren in Delft. Maar je kunt nog veel meer doen in deze bruisende stad. Je kan genieten van de markt in het florerende centrum. Je kan jezelf ook vermaken met de enorme historie van Delft door musea en kerken te bezoeken. Je zult er echt geen spijt van krijgen als je een kamer gaat huren in Delft.

Kamers in Delft

De kamers die te huur staan in Delft liggen erg mooi in de stad. Zo heb je kamers die je kunt huren dichtbij het Wilhelminapark. Of je kan een kamer huren nabijgelegen een van de golfbanen van Delft. En natuurlijk is het ook een mogelijkheid om als student een kamer te huren dichtbij de TU Delft. Het is ook erg aan te raden om een kamer te huren in Delft in de straat Buitenhofdreef. Er zijn uiteraard niet alleen kamers te huur in Delft. Je kan ook appartementen en studio’s huren in Delft.

Huren in de omgeving van Delft

Bevallen de kamers die te huur staan in Delft je niet helemaal? Dat is geen enkel probleem, ieder heeft zo zijn smaak en het kan gebeuren dat de beschikbare kamers in Delft niet bij je passen. Je kan ook nog een kijkje nemen in Den Haag, Rotterdam en Leiden.

Particuliere kamer huren in Delft

Het is optioneel om particulier een kamer te huren in Delft. De site van DirectWonen vergemakkelijkt dit proces enorm waardoor je al snel particulier een kamer kunt huren.
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven