×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
!! - Deze woning is verhuurd - !!
Kamer aan je favorieten toevoegen
Geïnteresseerd in deze woning?
  • Impressie van de Kamer
  • Impressie van de Kamer
  • Impressie van de Kamer
3

Kamer te huur Zamenhofdreef, Utrecht

€ 440, - p/m

( Incl.)

Beschikbaar per : direct

Reageer nu!

Te huur mooie studentenkamers

Te huur mooie studentenkamers in Utrecht - Overvecht

Het gaat hier om nette kamers welke beschikbaar zijn voor studenten. De kamers, voor max. 1 persoon, verkeren in goede staat, zijn ruim van opzet en kennen veel lichtinval door de hoge ramen.

>Deze kamers hebben een afmeting van 16 tot 22m en zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer en keuken moet worden gedeeld met 3 tot 5 medebewoners. Badkamer is voorzien van douche en wastafel en eventueel toilet of er is sprake van een separaat toilet. Keuken is....

Te huur mooie studentenkamers in Utrecht - Overvecht

Het gaat hier om nette kamers welke beschikbaar zijn voor studenten. De kamers, voor max. 1 persoon, verkeren in goede staat, zijn ruim van opzet en kennen veel lichtinval door de hoge ramen.

>Deze kamers hebben een afmeting van 16 tot 22m en zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer en keuken moet worden gedeeld met 3 tot 5 medebewoners. Badkamer is voorzien van douche en wastafel en eventueel toilet of er is sprake van een separaat toilet. Keuken is voorzien van kookplaat en voldoende kast/opberg-ruimte.

De kamers zijn gelegen nabij winkelcentrum "Overvecht'. Alle gewenste voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Bewoners/bezoekers kunnen rondom gratis parkeren en er zijn openbare fietsenstallingen aanwezig.

OV-verbindingen voor de deur, winkelcentrum Overvecht ligt om te hoek. Centrum en CS Utrecht op 10-20 min afstand, per fiets of openbaar vervoer.

>De maandelijkse huurprijs voor deze kamers liggen tussen 440,-- euro en 535, -- euro per maand incl. G/W/L. De borg is gelijkgesteld aan tweemaal de maandhuur (incl huurprijs).

Bij de eerste maandhuur dient eenmalig 215,-- euro contract- administratiekosten te worden voldaan.

Kenmerken

  • Borg -
  • Buitenruimte : Geen
  • Bezichtiging
  • Roken toegestaan?
  • Huisdieren toegestaan?
  • Status : Vraag de aanbieder
Meer info
Minder info

Op de kaart

Kamer aan je favorieten toevoegen


Hier kun je uitleggen waarom je denkt dat deze advertentie of gebruiker onder misbruiker valt