×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Start jouw Smart Account en reageer direct op deze leuke Smart Only advertentie

Zonder Smart Account kun je deze advertentie pas na -7391 minute(n) bekijken.

 • Early Bird voor Smart Only, speciaal voor jou! Deze woningen worden exclusief de eerste 72 uur alleen maar beschikbaar gesteld voor de Smart accounts.
 • Dit betekent voor jou dat je direct als eerste contact kan opnemen met de aanbieder van de door jouw geselecteerde woningen.
 • Door ons enthousiaste team worden alle woningen elke dag gescreend, je ziet woningen die daadwerkelijk beschikbaar zijn.
Zoek slim, makkelijk en snel:
 • Onbeperkt reageren op al het woningaanbod
  Onbeperkt reageren op al het woningaanbod
 • 3 Dagen eerder toegang tot het nieuwste woningaanbod
  3 Dagen eerder toegang tot het nieuwste woningaanbod
 • Jouw account personaliseren, en val op bij de verhuurder
  Jouw account personaliseren, en val op bij de verhuurder
 • Persoonlijke documenten uploaden zoals paspoort/loonstroken, zo kan je jouw zoektocht versnellen
  Persoonlijke documenten uploaden zoals paspoort/loonstroken, zo kan je jouw zoektocht versnellen
 • Je kan een video sturen naar de verhuurder om een introductie van jou zelf te geven.
  Je kan een video sturen naar de verhuurder om een introductie van jou zelf te geven.
Ik wil graag: