×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in alblasserdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in alblasserdam, maar bekijk de huurwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht

«1»

Studio's in de omgeving van alblasserdam

Studio huren in Alblasserdam

Een studio huren in Alblasserdam, onder de rook van de Randstad. Een studio huren in Alblasserdam is een goede keuze als je graag in een rustieke omgeving wil wonen. Alblasserdam is een relatief oude gemeente, gelegen ten zuiden van de Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland. Met de grotere steden als Rotterdam en Utrecht op relatief korte afstand is Alblasserdam een echte forensenstad. Een studio huren in Alblasserdam is dan ook ideaal als je in de Randstad werkt en prijs stelt op een rustige woonomgeving.

Rust, ruimte en groen

De stad Alblasserdam is ontstaan rond 1277 rond het afdammen van de rivier de Alblas waar het zijn naam aan te danken heeft. Tot 1447 vormde het samen met Oud-Alblas een gemeente. Vanaf 27 mei van dat jaar werd het een zelfstandige ambachtsheerlijkheid. Een studio huren in Alblasserdam is dus wonen in een stad met geschiedenis. De stad is niet enkel interessant vanwege haar ontstaansgeschiedenis, ook vanwege de ligging ten opzichte van Kinderdijk is het vanuit recreatief oogpunt een bijzondere gemeente.

Een studio huren in Alblasserdam, dat is wonen combineren met recreatie

Voor de natuurliefhebber is Alblasserdam een prima vertrekpunt. Zo kan er zowel per fiets als per kano begonnen worden aan een ontdekkingstocht van de Alblasserwaard. Bovendien heeft Alblasserdam binnen haar stadsgrenzen voldoen mogelijkheden voor recreatie. Zo valt er bijvoorbeeld te denken aan een bezoek aan het overdekte zwembad en is sporthal Blokweer de thuislocatie voor diverse sportevenementen in de gemeente.

Een studio huren in Alblasserdam, modern wonen met veel winkelgelegenheid

Uiteraard biedt Alblasserdam meer dan natuur en rust. In de stad zijn maar liefst drie aantrekkelijke winkelcentra te vinden, die je nagenoeg alles kunnen bieden wat noodzakelijk is. Zo is er het overdekte Makadocenter wat relatief centraal gesitueerd is. Daarnaast zijn er twee kleinere winkelcentra te vinden in de omgeving van de Dam en de Plantageweg. Waar je dan ook uiteindelijk gaat wonen in Alblasserdam, er is altijd wel een winkelgelegenheid te vinden op korte afstand van je woonlocatie. Een studio huren in Alblasserdam verzekert je dus van voldoende winkelgelegenheid in de directe omgeving.

Een studio huren in Alblasserdam, een bron van inspiratie

Alblasserdam is daarnaast op diverse manieren een interessante inspiratiebron geweest voor verschillende bekende Nederlanders. Zo is de radio-DJ Wim van Helden, momenteel werkzaam bij Q-music, hier geboren. Daarnaast heeft de stad in het verleden verschillende bekende Nederlanders gehuisvest. Zo was de stad een thuis voor onder andere de architect Cornelis van Eesteren en heeft de geboortewieg van voormalig voetballer Cees van Kooten hier gestaan. Een studio huren in Alblasserdam geeft je dus tevens de mogelijkheid om je verbonden te voelen met diverse aspecten van het maatschappelijk leven.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven