×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Almelo

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 18 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Almelo

Studio huren Almelo

Houd je van de Twentse gezelligheid en ben je op zoek naar een plekje voor jezelf? Waarom niet een studio huren in Almelo? Deze mooie stad ligt in Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. Sinds 1914 zijn de gemeenten Ambt Almelo en Stad Almelo gefuseerd en draagt de stad de naam Almelo. Veel mensen willen dan ook graag een studio huren in Almelo. Is een studio niet groot genoeg voor jouw gezin dan kun je altijd een woning of een appartement kiezen. Geliefde straten zijn de Lisdodde of de Grotestraat.

Winkelen

Alle mensen die een studio huren in Almelo kunnen in de stad winkelen of gezellig iets eten of drinken. Voor de dagelijkse boodschappen hoeven mensen die een studio huren in Almelo niet naar het centrum. Ze kunnen terecht in één van de buurtwinkelcentra. Al diegenen die een studio huren in Almelo en graag naar de markt gaan, kunnen op donderdagochtend en op zaterdag de hele dag terecht op het Marktplein. Ga je een studio huren in Almelo en heb je niet zoveel met de markt dan maakt dat helemaal niets uit. In het centrum van Almelo vind je genoeg gezellige winkeltjes om lekker in rond te neuzen. Voor shopaholics die een studio huren in Almelo: elke donderdagavond is het koopavond! Bekende winkelstraten zijn de Waag, de Koornmarkt, de Grotestraat en de Doelenstraat.

Vrije tijd en plezier

Sportievelingen die een studio huren in Almelo kunnen daar terecht bij één van de ruim 70 sportverenigingen. Van voetbal, volleybal en tennis tot atletiek en biljarten, de keuze is aan jou. De omgeving leent zich er ook prima voor om in je eentje lekker buiten actief te zijn. In het centrum van Almelo vind je het Theaterhotel waar regelmatig bijzondere voorstellingen te zien zijn. Een voorbeeld is de bekende cabaretier Herman Finkers die zelf uit de stad komt. Alle mensen die een studio huren in Almelo zouden eens een kijkje moeten nemen in het Preston Palace. Hier vind je allerlei activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Van een subtropisch zwembad en een indoorkermis, tot bowlingbanen en tal van gezellige barretjes en restaurantjes. Vanuit Almelo ben je zo in Duitsland, altijd leuk om daar de sfeer eens te proeven. De mooie steden Deventer, Hengelo en Enschede zijn alle drie ook een bezoekje meer dan waard.

Historie

Interessant om te weten voor alle mensen die een studio huren in Almelo is waar de naam Almelo vandaan komt. De naam Almelo is ontstaan uit de woorden 'aa' en 'lo' en is ontstaan in de Middeleeuwen. De 'aa' komt van de Almelose Aa die een landweggetje bij de 'lo' kruiste. Een 'lo' is een bos dat vaak vlakbij een nederzetting ligt en op zandgrond ligt. Op deze kruising ligt Huize Almelo, wat voor het eerst genoemd is in 1236. Het Huis Almelo bestaat waarschijnlijk al sinds de 12e eeuw en is al die jaren steeds in handen gebleven van de familie van Rechteren Limpurg. In documenten is terug te vinden dat Almelo al sinds 1420 stadsrechten heeft. Door het ontbreken van een muur is de stad nooit van militair belang geweest. Alle mensen die een studio huren in Almelo zouden eens een kijkje moeten nemen in het Stadsmuseum. Hier kun je nog de sfeer van vroeger proeven en zie je wat er allemaal gebeurd is in Almelo door de jaren heen.

Bekende personen uit de stad

Ga je een studio huren in Almelo dan kom je in hetzelfde rijtje terecht als een aantal hele bekende Nederlanders. De Nederlandse astronaut Wubbo Ockels was daarvan vast en zeker één van de bekendste. Muziekliefhebbers die een studio huren in Almelo kunnen niet om zangeres Ilse de Lange heen. Voormalig politicus Hero Brinkman en presentatrice en actrice Daphne Bunskoek zijn nog 2 voorbeelden van echte Almeloërs. Ook sportpresentator Tom Egbers mag zeker niet ontbreken in het rijtje bekende mensen uit Almelo.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven