×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Alphen Aan Den Rijn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Alphen Aan Den Rijn

Studio huren Alphen aan den Rijn

Een studio huren in Alphen aan den Rijn is een goede keuze. Het is een levendige stad, gelegen midden in het Groene Hart en telt een inwonersaantal van ongeveer 70.000. Het gebied waar de stad gevestigd is, is al ruim 2000 jaar bewoond. Het waren de Romeinen die zich toen al vestigden op deze plek langs de Oude Rijn. Op de plek van het huidige centrum, stond in de Romeinse tijd het castellum Albanianae. In de 17e eeuw is de stad tot bloei gekomen. Er was veel handelsverkeer rond de stad. Wanneer u dus kiest voor een studio huren in Alphen aan den Rijn, kiest u voor een stad met een rijke geschiedenis.

Als een studio in Alphen aan den Rijn huren uw keuze is, hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbare winkels. De stad biedt u een ruim en gevarieerd winkelbestand en verschillende winkelcentra, wat het mogelijk maakt u te voorzien in uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor een dagje winkelen bent u hier op uw plek.

Ook andere activiteiten zijn dicht in de buurt wanneer u kiest voor een studio huren in Alphen aan den Rijn. Zo is het bekende vogelpark Avifauna gevestigd in deze stad, maar vindt u er ook attracties als Archeon en verschillende zwembaden. Ook als u een natuurliefhebber bent, is een studio huren in Alphen aan den Rijn zeker aan te raden voor u. De stad kent een mooi fiets- en wandelgebied, met daarbij een grote recreatieplas: de Zegerplas. Ook rondom Alphen aan den Rijn zijn in de rest van het Groene Hart veel mooie natuurgebieden te vinden.

De afstand naar de grote steden is ook geen probleem bij een studio huren in Alphen aan den Rijn. De stad is centraal gelegen en u bent snel in de grote steden van Nederland. Zo bent u met de auto in drie kwartier in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook Leiden ligt op slechts een half uur rijden. Daarom is een studio huren in Alphen aan den Rijn, wanneer u in een van deze steden werkt, een goede optie. Wanneer u kiest voor een studio huren in Alphen aan den Rijn bent u woonachtig in dezelfde stad als de bekende zanger Thomas Berge. Ook loopt u de kans om de autocoureur Tim Coronel tegen het lijf te lopen. Er zijn dus genoeg redenen voor een studio huren in Alphen aan den Rijn!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven