×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Amersfoort

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 8 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Amersfoort

Studio huren Amersfoort

Centraal gelegen in Nederland ligt het prachtige Amersfoort. Een grote stad met ruim 150 duizend inwoners, die toch het gevoel heeft van een vriendelijk dorp. Door de ligging is de stad een prima uitvalsbasis naar alle windrichtingen. Een studio huren in Amersfoort geeft jou de mogelijkheid om te wonen in de keistad van Nederland.

Winkelen

Met een studio huren in Amersfoort heb je een grote variëteit aan winkels aan je voeten liggen. De hoofdader in de binnenstad is de Langestraat. Maar ga ook eens buiten de stadspoorten kijken, bijvoorbeeld op De Kamp. Daar zitten eveneens interessante boetiekjes met de meest uiteenlopende producten. Kom je een studio huren in Amersfoort Noord? Ga dan winkelen bij het sfeervolle winkelcentrum Emiclaer.

Vrije tijd en plezier

Alle mensen die een studio huren in Amersfoort kunnen voor sporten, cultuur, historie en recreatie terecht in de stad. Kom theater en muziek proeven in Theater De Flint, Theater De Lieve Vrouw of bij poppodium De Kelder. Sluit je aan bij een van de vele sportverenigingen die de stad kent of ontspan bij de Eemhaven, Bosbad Amersfoort of Dierenpark Amersfoort.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Wie de omgeving van Amersfoort gaat verkennen komt al snel terecht bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, de visafslag in Bunschoten-Spakenburg of in het prachtige Leusdense natuurgebied Den Treek. Een studio huren in Amersfoort biedt je deze rijke omgeving.

Historie

Amersfoort begon als boerennederzetting en kreeg in 1259 stadsrechten. Na een grote brand werd in 1380 begonnen met de bouw van de stenen verdedigingsmuur. De Kamperbinnenpoort en de Koppelpoort herinneren aan deze tijd. Na tijd van economische moeilijkheden, was de komst van de spoorwegen in de 19de eeuw de start van een nieuwe periode. Rondom dit centrale knooppunt werden diverse militaire kampen ingericht. Eind 20ste eeuw kreeg de stad een nieuwe impuls en werd begonnen met de bouw van verschillende Vinex-wijken, zoals Vathorst en Kattenbroek. Ook hier kun je een studio huren in Amersfoort.

Bekende personen uit de stad

Bekende Amersfoortse personen zijn onder andere Johan van Oldenbarnevelt (staatsman), Piet Mondriaan (schilder), Carel ter Linden (predikant) en Margriet van der Linden (journaliste). Kom je een studio huren in Amersfoort, dan kom je te wonen in de stad van deze inspirerende mensen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven