×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Assen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 7 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Assen

Studio Huren in Assen

Een studio huren in Assen zorgt voor jarenlang plezier. De hoofdstad van Drenthe heeft genoeg om te beleven. Als je versteld wilt staan, geeft Assen je precies dat. Winkelen, vrije tijd, gezelligheid, leuke historie, gezellige plaatsen in de buurt, Assen heeft het allemaal.

Winkelen

Een studio huren in Assen is betoverend. Dit omdat de binnenstad van Assen een ware verassing is. Er zijn grote warenhuizen, schattige cadeauwinkeltjes, bijouterieën, kledingwinkels en nog veel meer. Je kunt in Assen heerlijk struinen en bij een van de gezellige horecagelegenheden kun je ook eventjes lekker uitrusten. Een studio huren in Assen betekent dat jij van deze geweldige winkelervaring kunt genieten.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in Assen brengt nog veel meer verrassingen met zich mee. Je kunt lekker actief zijn door te fietsen, bowlen, zwemmen, wandelen, schaatsen of te golven. Als je lekker wilt ontspannen kun je dat doen in de vele mooie natuurgebieden in Assen. Ook zijn er mooie musea te vinden. Eventjes helemaal losgaan, kan in de gezellige uitgaansgebieden. Een studio huren in Assen brengt dus allerlei pracht en praal met zich mee.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Als een studio huren in Assen soms eventjes teveel is, kun je ook genieten van andere populaire plaatsjes in de buurt. Zo bereik je de plaatsen Zeijerveen, Rolde, Amen, Ter Aard en Bovensmilde snel. Rolde is bijvoorbeeld een leuk esdorp met een prachtige molen om te bezichtigen. Een studio huren in Assen brengt deze mooie plaatsjes dus ook met zich mee.

Historie

Een studio huren in Assen is een geweldige manier om van een stukje leuke historie te genieten. Assen begon in 1259 met nonnenklooster Sancta Maria de Campe. Pas in de 17e eeuw werd Assen een echte nederzetting. In de 18e eeuw werd deze stad uitgebreid. Pas toen werd de stad als een aantrekkelijke woonplaats gezien voor de mensen van hoge stand. Voorbeelden van woonhuizen van deze rijke klasse zijn Huize Overcingel en het Witte Huis. Deze zijn nu nog te bezichtigen. In 1814 werd Assen officieel als hoofdstad van de Provincie Drenthe uitgeroepen. Sindsdien is deze stad alleen maar populairder geworden.

Bekende personen uit de stad

Doordat Assen alleen maar populairder werd, sinds deze stad tot hoofdstad werd uitgeroepen, bracht deze stad ook veel bekende personen voort. Zo zijn zwemster Inge Dekker, vlogger Enzo Knol en actrice Anniek Pheifer in deze bruisende provinciehoofdstad geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven