×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in barendrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in barendrecht, maar bekijk de huurwoningen in Ridderkerk

«1»

Studio huren in Barendrecht

Wil je een studio huren in Barendrecht? Of overweeg je een kamer, appartement of huurwoning te zoeken in deze nog altijd groeiende plaats? Een goede keuze, want Barendrecht is een fantastische plaats om te wonen!

Historie en ligging

De gemeente Barendrecht is ontstaan uit drie ambachtsheerlijkheden, Oost-Barendrecht, Carnisse en West-Barendrecht. Het gebied werd vanaf de 12e eeuw ingepolderd en werd daarna een overwegend agrarische gemeente. Barendrecht is in de afgelopen veertig jaar van een dorp uitgegroeid tot een provincieplaats met bijna 50.000 inwoners. Eind jaren negentig werd VINEX-locatie Carnisselande gerealiseerd en ook nu worden er woningen gebouwd in de wijk Lagewei. Barendrecht grenst aan de gemeenten Albrandswaard (wijk Portland), Ridderkerk en Rotterdam. Zowel een studio huren in Barendrecht alsook een appartement, kamer of huurwoning huren behoort tot de mogelijkheden.

Aantrekkelijk wonen in Barendrecht

Een studio huren in Barendrecht betekent prettig wonen met een compleet aanbod aan voorzieningen. Opvallend is het brede winkelaanbod. Doordat Barendrecht nog altijd bestaat uit diverse groene, dorpse kernen, vind je in ieder gedeelte een basisaanbod aan winkels. In het centrum aan de Middenbaan zijn ook grotere ketens vertegenwoordigd en naast de A29 bevindt zich een meubelboulevard.

Bereikbaarheid

Een studio huren in Barendrecht betekent profiteren van een uitstekende bereikbaarheid door de nabijheid van zowel de A15 als de A29. Ook is er een NS-station. Tevens is er via de tram en diverse uitvalswegen een uitstekende verbinding met het nabijgelegen Rotterdam. Een studio huren in Barendrecht is dan ook ideaal als je studeert of werkt in de buurt van Rotterdam.

Sport en recreatie

Ook wat het woongenot betreft is een studio huren in Barendrecht een uitstekende keuze. Qua sport en recreatie heeft Barendrecht veel te bieden. De gemeente Barendrecht heeft een groot aanbod aan sportverenigingen en accommodaties. Onder andere zwemster Inge de Bruijn is afkomstig uit deze gemeente. Het zwembad is dan ook naar haar vernoemd. Het gebied langs de Oude Maas leent zich bij uitstek voor een wandeling. Ook is er plaats voor echte natuur. De Carnisse Grienden zijn een uniek zoetwater getijdegebied waar je uren ongestoord kunt wandelen. Ook de omliggende polders zijn zeer de moeite waard om met de fiets of te voet te verkennen. Een studio huren in Barendrecht betekent ook gezellig tafelen. Zowel in het oude centrum als in het nieuwere Carnisselande zijn meerdere wereldkeukens vertegenwoordigd.

Een studio huren in Barendrecht is bij uitstek aantrekkelijk wanneer je graag alle voorzieningen van de stad bij de hand wilt hebben, maar ook graag de rust opzoekt. Zoek je een dorpse sfeer met alle gemakken om de hoek, dan is een studio huren in Barendrecht een goede keuze.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven