×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Bergen Op Zoom

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Bergen Op Zoom

Studio huren Bergen Op Zoom

Een studio huren in Bergen op Zoom betekent wonen aan het water, met een zandrug met landgoederen en natuurgebieden in de achtertuin. Bergen op Zoom ligt aan de Oosterschelde en behoort tot de provincie Noord-Brabant.

Historie van Bergen op Zoom

De eerste bewoning van het gebied waar we nu Bergen op Zoom vinden stamt waarschijnlijk uit de Romeinse tijd, terwijl de huidige bebouwing zijn oorsprong vindt in de middeleeuwen. Rond het jaar 1200 kreeg Bergen op Zoom ook reeds stadsrechten. Het exacte jaartal is niet bekend. Ga je een studio huren in Bergen op Zoom dan woon je in een stad die in het verleden veel te verduren heeft gehad. Door twee grote branden in de late middeleeuwen werden grote delen van de stad verwoest.

Monumentale stad

Een studio huren in Bergen op Zoom is vooral ook wonen in een monumentale stad. Een deel van de binnenstad is beschermd stadsgezicht. In totaal telt de stad bijna 500 monumenten. De stad heeft vroeger ook twee heuse stadsmuren gehad, waarvan nog enkele restanten en een stadspoort over zijn. Wie wil er niet lekker kunnen winkelen of een terrasje pakken in zo'n prachtige monumentale stad? Een studio huren in Bergen op Zoom maakt dit mogelijk. Helemaal omdat het winkelhart van Bergen op Zoom in het oude centrum ligt. De twee winkelgebieden Het Paradegebied en het Vierkantje komen beide uit op de Grote Markt, het gezellige hart van Bergen op Zoom met zijn vele horeca en terrasjes.

Krabbegat

Vervelen hoef je je nooit, mocht je een studio huren in Bergen op Zoom. Er is een groot aanbod aan verenigingen op sportief en cultureel gebied en worden veel evenementen en gezellige markten georganiseerd. Een studio huren in Bergen op Zoom biedt eveneens gemakkelijk toegang tot theatervoorstellingen en de festivals die regelmatig georganiseerd worden. Zou je een studio huren in Bergen op Zoom, dan woon je in carnavalstijd in Krabbegat. Dat is de naam van Bergen op Zoom tijdens het carnaval. Een studio huren in Bergen op Zoom geeft je ook een mooie uitvalsbasis om andere interessante plaatsen te bezoeken. Het Brabantse Roosendaal ligt op enkele kilometers en iets verder weg liggen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Verder vind je in Zeeland de Deltawerken, met onder meer de Oosterscheldekering.

Bergen op Zoom heeft meerdere inwoners gekend die landelijke bekendheid hebben verworven. Een studio huren in Bergen op Zoom betekent onder meer wonen in de (voormalige) woonplaats van politicus Ed Nijpels, zanger Rob de Nijs, programmamaker en schrijver Bert van der Veer en presentator en schrijver Cornald Maas. Eén bekende Bergenaar verwierf zelfs internationale bekendheid: wielrenner Erik Breukink.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven