×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Best

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Best

Studio huren in Best: van klompendorp tot bruisende plaats

Een studio huren in Best is geen verkeerde beslissing. Deze plaats in Noord-Brabant voorziet in vele mogelijkheden. Door zijn gunstige geografische ligging ten opzichte van Eindhoven, Tilburg en Den Bosch kun je ook nog eens alle kanten op. Ooit hoorde Best bij de gemeente Oirschot, maar sinds 1819 is het een zelfstandige gemeente. De ligging in de prachtige Kempen zorgt voor een groene omgeving, indrukwekkende natuurgebieden liggen bijna naast de deur. Populieren zijn er in overvloed in het landschap, een gevolg van de bloeiende klompenindustrie van vroegere jaren.Tijdens het carnaval heet het hier niet voor niets het Klompengat.

Een dorpse sfeer, met stedelijke gemakken

Het toenmalige dorp is sterk gegroeid door de bekende schoenenfabriek Bata en Philips Medical Systems, en is uitgegroeid tot een gemeente met bijna 30.000 inwoners, met een oppervlakte van ruim 35 vierkante kilometers. Toch heeft het nog steeds een dorpse sfeer. Voorzieningen zijn er in overvloed, niet alleen in de plaats zelf, maar ook daarbuiten. Wanneer je hier een studio huurt, heb je de voordelen van de stad, maar ook de rust van de natuur. Basisscholen, een middelbare school, een ruim winkelaanbod, een bioscoop, een bibliotheek, sport- en recreatievoorzieningen, het is er allemaal. Een woning in bijvoorbeeld de Jan Campertstraat, de Terrashei of in de gezellige Hoofdstraat heeft alle voorzieningen binnen handbereik.

Je zit zo in een andere stad, in het binnen- of buitenland

Wil je toch even de vleugels verder uitslaan? Dan zit je zo in Eindhoven vanaf het ondergrondse treinstation in het centrum. Met de auto kan natuurlijk ook, door de gunstige ligging tussen de snelwegen A2 en A58, kun je alle kanten. Zelfs naar het buitenland, want ook Eindhoven Airport is niet al te ver weg. Hier wonen voorziet dus in alles.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven