×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in beverwijk

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in beverwijk, maar bekijk de huurwoningen in Heemskerk

«1»

Studio's in de omgeving van beverwijk

Studio huren in Beverwijk

In Noord-Holland, in de buurt van plaatsen als Haarlem en Heemskerk, vind je Beverwijk. Deze stad is vooral bekend van haar meubelboulevard en de Beverwijkse Bazaar, maar heeft daarnaast meer te bieden. Een studio huren in Beverwijk staat gelijk aan wonen in een mooie, rustige stad met een rijke historie. Forenzen maken een goede keuze als ze een studio huren in Beverwijk, mede door de goede aansluitingen en nabijheid van Haarlem, maar ook Amsterdam.

Shoppen en uitgaan in Beverwijk

Een studio huren in Beverwijk? Dan weet je zeker dat je op shopgebied niks te klagen heeft. Dit is niet alleen te danken aan het vriendelijke centrum van de stad, waar je heel wat leuke winkeltjes terugvindt, maar ook door twee andere opvallende onderdelen van de stad. Beverwijk had de allereerste meubelboulevard van Nederland, waar nu nog steeds vele meubelzaken op een rij staan en dan is er natuurlijk de Bazaar, waar u elke dag terecht kunt voor verrassende producten en leuke koopjes! Shoppers zullen dan ook waarschijnlijk graag een studio huren in Beverwijk.

In en om Beverwijk zul je jezelf niet vervelen

Ga je een studio huren in Beverwijk, dan vind je naast de eerder genoemde attracties in Beverwijk ook een theater en een moderne bioscoop. In het centrum zijn leuke bars en restaurants en ook als je van fietsen of wandelen houdt zit je in Beverwijk goed. Beverwijk vormt een gemeente met Wijk aan Zee, waar je heerlijk uit kunt waaien aan het strand. Binnen een straal van grofweg 20 kilometer vind je plaatsen als Haarlem en Amsterdam. Een studio huren in Beverwijk is dan ook een garantie voor een gevarieerd uitgaansleven.

De geschiedenis van Beverwijk

Wil je een studio huren in Beverwijk, dan ga je wonen in een plaats met een lange geschiedenis. Beverwijk ontstond namelijk al aan het einde van de negende eeuw, toen het nog Beverhem heette. Dit heeft niks te maken met de gelijknamige dieren, maar verwijst naar de Germaanse term 'huis van een man', waarbij 'bever' staat voor man en 'hem' voor zijn woning. Beverwijk heeft sinds 1298 stadsrechten en kreeg vooral bekendheid vanwege de vele kastelen in de omgeving.

Bekende Beverwijkers

Ga je een studio huren in Beverwijk, dan kom je te wonen in de stad waar zanger Marco Bakker en presentatrice Astrid Joosten vandaan komen, maar ook recentere BN-ers als Kim-Lian van der Meij en wielrenner Niki Terpstra werden hier geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven