×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Bilthoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Bilthoven

Studio huren in Bilthoven

Kom een studio huren in Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug. Samen met aangrenzende dorpskern De Bilt vormt Bilthoven de gemeente De Bilt. Hier vind je zowel rust als winkels en uitgaansgelegenheden. Ga een studio huren in Bilthoven en je woont in de gemeente waar DJ's Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg werden geboren en voetballer Hans van Breukelen opgroeide.

Geschiedenis

In 1863 werd de spoorlijn tussen Utrecht en Amersfoort geopend en werd een nieuw station aangelegd. In de loop der jaren werden hier meerdere villa's gebouwd. Het zo ontstane dorp kreeg in 1917 zijn huidige naam. In 1926 werd de Werkplaats Kindergemeenschap opgericht, waar Prinses Beatrix en haar zussen naar school gingen.

Winkelen en uitgaan

Kom een studio huren in Bilthoven en je hebt allerlei winkels binnen handbereik. In winkelcentrum De Kwinkelier tref je naast de grote namen allerlei eenmanszaken en specialisten. Een eindje verderop, in het aangrenzende De Bilt, vind je de Hessenweg. Deze gezellige winkelstraat wordt gekenmerkt door een mix aan winkels voor de dagelijkse benodigdheden en speciaalzaken. De Bilt en Bilthoven hebben vele koffiebars, lunchrooms en restaurants, naast de nodige kroegen. Ook in de omliggende dorpen kun je goed terecht voor een hapje en een drankje.

De natuur dichtbij

Kom een studio huren in Bilthoven! Bilthoven is een groene gemeente en je hoeft maar een paar minuten te fietsen en je waant je echt buiten de stad. De organisatie Landschap Erfgoed Utrecht heeft een aantal rondwandelingen uitgezet, die erop gericht zijn je meer te leren over het plaatselijke agrarische landschap. Daarnaast is in Paviljoen Beerschoten een informatiecentrum opgericht waar je meer kunt ontdekken over de zogenoemde Stichtse Lustwarande tussen Rhenen en De Bilt.

In de buurt

Kom een studio huren in Bilthoven en je woont op een zeer bereikbare plek, zowel per trein als met de auto. Fietspaden verbinden Bilthoven met nabijgelegen dorpen. Ga je een studio huren in Bilthoven, bezoek dan Paleis Soestdijk, ga wandelen of fietsen in de omliggende natuurgebieden of bezoek Slot Zeist. Domstad Utrecht, met gezellige grachten, uitgebreide winkelgebieden en een breed cultureel aanbod, ligt op minder dan 30 minuten fietsen. Ga je in Utrecht studeren? Kom dan een studio huren in Bilthoven! Je bent zo op universiteitscampus De Uithof en hoeft niks te missen qua uitgaan terwijl je enorm op de woonkosten bespaart!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven