×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Boxtel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Boxtel

Studio huren in Boxtel

Dankzij een studio huren in Boxtel zal jij altijd wat te beleven hebben. Boxtel is namelijk een erg leuke en veelzijdige plaats in Noord-Brabant. Een studio huren in Boxtel kan daarom precies datgene zijn waar jij naar op zoek bent.

De interessante geschiedenis van Boxtel

Een studio huren in Boxtel zal je al snel laten merken dat Boxtel een speciale geschiedenis heeft. De eerste meldingen over Boxtel komen namelijk al uit de 11e eeuw. Tot het jaar 1700 werd Boxtel beheerd door heren uit adellijke families. Na die tijd nam het belang van Boxtel toe. Er werd een steenweg van 's-Hertogenbosch naar Eindhoven door Boxtel aangelegd. Ook kwam er 1865 een belangrijk spoorwegstation in Boxtel. De grootste groei maakte Boxtel door na de Tweede Wereldoorlog. Er werd toen namelijk een groot bedrijventerrein aangelegd, waardoor er steeds meer verstedelijking ontstond. Met een studio huren in Boxtel kom je ook terecht in een plaats met verschillende bekende Nederlanders die in deze plaats gewoond hebben, zoals tv-presentatrice Yvon Jaspers en de darter Michael van Gerwen.

Veel te beleven dankzij een studio huren in Boxtel

Dankzij een studio huren in Boxtel zal er voor jou altijd wel iets te zien of te doen zijn. Boxtel is namelijk erg veelzijdig. Er zijn ten eerste een heleboel mooie bezienswaardigheden te vinden in deze plaats, zoals het kasteel Stapelen. Ook zijn er verschillende musea die allemaal erg leuk zijn om een keer te gaan bezoeken. Daarnaast kan je hier ook genieten van een lekker dagje winkelen, aangezien er een winkelcentrum met veel verschillende winkels en iedere week een weekmarkt. Ook zijn er verscheidene horecagelegenheden. Naast dit alles zijn er ook vaak verschillende evenementen, zoals het jaarlijkse carnaval en de kermis. Een studio huren in Boxtel zal je ook laten zien dat er buiten deze plaats nog veel meer te beleven valt. Boxtel ligt namelijk tussen een paar groene gebieden, waar heerlijk gewandeld kan worden. Ook het natuurpark De Loonse en Drunense Duinen ligt erg vlakbij. Daarnaast ligt Boxtel als het ware tussen de drie grote steden Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. Deze steden zijn allemaal erg uniek en levendig, waardoor hier heerlijk gewinkeld, gegeten en gedronken en bezichtigd kan worden. Naast dit alles ligt het attractiepark De Efteling ook redelijk dichtbij Boxtel, waardoor een bezoek aan dit park erg gemakkelijk is.

Een studio huren in Boxtel is dan ook erg veelzijdig. Een studio huren in Boxtel kan ervoor zorgen dat jij altijd interessants zult beleven. Je hoeft jezelf dan ook nooit te vervelen. Een studio huren in Boxtel kan dan ook de perfecte keuze voor jou zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven