×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Brielle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Brielle

De stad van de 1 aprilgrap

De vestingstad Brielle is vooral bekend omdat de 1 aprilgrap er zijn oorsprong vindt. Tijdens de tachtigjarige oorlog verloor Hertog Alva de stad en dit was een kentering in de oorlog. Dit is later verbasterd naar dat Alva zijn bril verloor en hoewel dit al in 1572 gebeurde hebben wij hier nog elk jaar flauwe grappen aan te danken. Een stad met een rijke geschiedenis waar je niet omheen kunt. Mooie voorbeelden hiervan zijn de historische Turfkade, de Voorstraat, de kade Slagveld of de sfeervolle haven bij Maarland.

Maar liefst 400 aantrekkelijke monumenten

Brielle heeft 16.000 inwoners en ligt midden in de natuur. Tegelijkertijd ben je snel in de stad Rotterdam of in mooie dorpjes in de buurt als Rugge, Zuurland Voorne-Putte of Zwartewaal. Zowel de voordelen van de grote stad als de unieke sfeer van een vestingstad. En die sfeer is zo uniek dat elk jaar grote aantallen toeristen het dorp bezoeken. In de stad zijn maar liefst 400 monumenten te vinden, op Harlingen na is dit het hoogste aantal per inwoner in Nederland). De stad kenmerkt zich door oudere gebouwen en dat maakt dat een aantrekkelijke studio met uitstraling relatief eenvoudig te vinden is. Het aanbod is erg groot en een mooie studio is daardoor snel gevonden.

Huren is eenvoudig via Direct Wonen

Direct Wonen is een landelijke aanbieder van unieke woningen. Bij het aanbod van Direct Wonen op onze website en krijg je snel inzicht in de actuele mogelijkheden. Neem vooral ook contact op zodat we kunnen zorgen dat je snel op de hoogte bent als er een studio vrijkomt die helemaal aan je wensen voldoet.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven