×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Brunssum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Brunssum

Studio huren Brunssum: van gehucht tot plaats van economische betekenis

Brunssum is een Limburgse plaats. Tegenwoordig willen veel mensen een studio huren in Brunssum. De geschiedenis van Brunssum begint al vroeg: er zijn aanwijzingen dat er al in de prehistorie sprake was van bewoning in dit gebied. Sinds 1150 is de naam Brunssum bekend. Tot het begin van de 20ste eeuw werd Brunssum gezien als gehucht, maar daarna werd het een belangrijk centrum voor steen- en bruinkoolwinning die veel arbeiders en migranten trok. Tegenwoordig wonen er zo'n 28.000 mensen in Brunssum. Een studio huren in Brunssum is tegenwoordig gewild vanwege de natuurrijke omgeving waarin de plaats ligt, gecombineerd met goede praktische voorzieningen. Een aantal bekende Nederlanders zijn geboren in Brunssum, bijvoorbeeld atleet Peter Hellenbrand en VVD-politicus Richard de Boer.

Winkelen, sport en evenementen in Brunssum

Een studio huren in Brunssum is onder andere populair vanwege de voorzieningen in de plaats. Zo is er een centrum waar winkels en cafés te vinden zijn, zijn er diverse sportverenigingen en worden er elk jaar evenementen in de plaats georganiseerd. Voorbeelden van evenementen in Brunssum zijn de Parade, een vijfdaags festival, de Parelloop en de Brunssumse Oktoberfeesten. Ten slotte is er in de plaats van alles te doen tijdens carnaval. Een studio huren in Brunssum is niet alleen populair vanwege de mogelijkheden binnen de plaats zelf: ook nabijgelegen plaatsen zoals Sittard en Heerlen trekken mensen naar Brunssum. Deze plaatsen bieden niet alleen werkgelegenheid, maar ook aanvullende voorzieningen zoals winkels, restaurants en vermaak binnen niet al te lange afstanden. Maastricht ligt met 40 minuten rijden ook nog binnen een berijdbare afstand.

Stad én natuur in Brunssum

Een specifieke groep voor wie een studio huren in Brunssum aantrekkelijk is, is natuurliefhebbers: aan de zuidelijke rand van de plaats bevindt zich namelijk een prachtig natuurgebied, de Brunsummerheide. Ook wat betreft bezienswaardigheden zijn er in Brunssum allerlei mogelijkheden: er zijn een aantal rijksmonumenten, maar ook oude gebouwen zoals het oude gasthuis uit 1781, de Heilige Gregoriuskerk en het openluchttheater uit 1951. Daarnaast beschikt de plaats over diverse sportverenigingen, bijvoorbeeld op het gebied van voetbal en tennis. Doordat er zowel voorzieningen voor winkel- en feestliefhebbers als natuur- en sportliefhebbers zijn, biedt een studio huren in Brunssum mogelijkheden voor allerlei soorten mensen. Het is dan ook niet gek dat een studio huren in Brunssum steeds gewilder wordt.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven