×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Capelle Aan Den Ijssel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Capelle Aan Den Ijssel

Studio huren Capelle Aan Den Ijssel

Een studio huren in Capelle aan den IJssel heeft vele voordelen. Deze gemeente in Zuid Holland ligt aan de Hollandse IJssel en vlak bij de metropool Rotterdam. Capelle aan den IJssel heeft veel nieuwbouw, maar ook historie. Al in de tweede eeuw na Christus woonden er al mensen op deze plek. Capelle heeft niet alleen de Tweede Wereldoorlog doorstaan, maar ook de Tachtigjarige Oorlog. De dorpskerk staat nog steeds overeind, al zijn er wel verschillende verbouwingen geweest. Het Slot Capelle is het kleinste museum van Nederland en Capelle aan den IJssel zelf, is inmiddels uitgegroeid tot een gemeente met ruim 65.000 inwoners. Een studio huren in Capelle aan den IJssel biedt je dus een rijk verleden.

Tegenwoordig kun je een studio huren in Capelle aan den IJssel, op de plek waar vroeger veel zalmvissers en steenbakkers woonden. Niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen die bijvoorbeeld kiezen voor een studio huren in Capelle Aan Den IJssel voelen zich er helemaal op hun plaats. Dat komt omdat Capelle ook best een bruisende gemeente is. Er zijn bijvoorbeeld al dertien winkelcentra in Capelle aan den IJssel, dus voor de boodschappen hoef je nooit ver. Het winkelcentrum de Koperwiek maakt tevens deel uit van het Capelse stadscentrum. Hier zijn ongeveer 100 winkels, een ruim horeca aanbod en zelfs een theater. Er is genoeg parkeergelegenheid en het is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Donderdag is het marktdag en op die dag heerst er een extra gezellige sfeer op het plein. Maar ook op de speciale dagen, zoals met Koningsdag hoef je Capelle aan de IJssel niet uit om te verblijven in een sfeervolle omgeving. Een studio huren in Capelle Aan Den IJssel is dus niet alleen comfortabel wonen, maar met een studio huren in Capelle aan den IJssel kun je ook gezellig uitgaan.

Behalve de Koperwiek heeft Capelle aan de IJssel nog een aantal buurtwinkelcentra en wat extra steunpunten. De Woonboulevard Capelle is een groot winkelgebied waar je een ruim aanbod kunt vinden voor alles wat je nodig hebt voor de inrichting van je huis, als je kiest voor een studio huren in Capelle aan den IJssel. Op zaterdag is er nog een weekmarkt, dit keer in de wijk Schollevaar. Maar natuurlijk wil je, als je kiest voor een studio huren in Capelle aan den IJssel niet alleen winkelen. Gelukkig is er nog meer te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van lekker wandelen of fietsen in het Schollebos of Hitland? Of één van de talloze evenementen bezoeken? Er zijn sporthallen, tennisparken, een zwembad, tal van gymzalen, vier sportparken, recreatiegebieden, veel speelplaatsen en zelfs een golfbaan. Dus het staat wel vast dat wanneer je kiest voor een studio huren in Capelle aan den IJssel, je ook gelijk kiest voor een ruim sportief aanbod. Op cultureel gebied komt Capelle aan de IJssel ook niets te kort. Het heeft een eigen bibliotheek, het Isala theater en historische monumenten.

De bebouwing van Capelle aan de IJssel is heel gevarieerd. Je kunt niet alleen een studio huren in Capelle aan den IJssel, maar er zijn ook een aantal flatgebouwen, veel eengezinswoningen of appartementen. Als je kiest voor een studio huren in Capelle aan den IJssel en je zou met de jaren groter willen gaan wonen, dan is dat geen enkel probleem. Een studio huren in Capelle aan den IJssel is een mooi begin voor de starter, maar ook voor diegene die genoeg heeft aan een grootte van een studio. De vele voorzieningen in de omgeving zorgen dat je alles bij de hand hebt. Kun je het echt niet in Capelle aan den IJssel vinden? Geen zorgen, met een studio huren in Capelle aan den IJssel zit je zo met de auto, fiets of openbaar vervoer in Rotterdam.

Dat een studio huren in Capelle aan den IJssel een fijne plek is om te wonen, dat blijkt wel aan de vele bekende mensen die hier hebben gewoond of nog steeds wonen. Bijvoorbeeld onze oud minister Balkende met zijn gezin of de politici Jet Bussemaker en Ab Klink. Maar ook bekende Nederlanders zoals de acteur Sascha Visser, de DJ Ferry Corsten, de presentator Rob Geus, de sportverslaggever Ronald van der Geer, de danseres Euvgenia Parakhina en de schaker Gert Timmerman wonen onder andere in Capelle aan de IJssel.

Capelle is gaan groeien in de twaalfde eeuw en uitgegroeid tot een middelgrote stad met allure. Er zijn veel waterpartijen en groendelen, die Capelle aan de IJssel nog steeds een landelijk uiterlijk geven. Ook de Hollandse IJssel voorziet in een prachtig stuk natuur. Wanneer je kiest voor een studio huren in Capelle aan den IJssel heb je alles in de omgeving wat wonen zo prettig maakt.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven