×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in De Bilt

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van De Bilt

Studio huren in De Bilt: landelijk en toch centraal wonen

Wil je een studio huren in De Bilt? Dat is kiezen voor landelijk en toch centraal wonen. Zowel de Utrechtse heuvelrug als de Utrechtse binnenstad bevinden zich op een steenworp afstand. Maar ook het statige Zeist is binnen enkele minuten bereikbaar. De Bilt is één van de zes dorpskernen van de gemeente De Bilt. Het dorp telt ruim 10.000 inwoners. Bekende Biltenaren zijn politicus Jan Waaijer, journalist Marieke Henselmans, filosoof, publicist en kinderboekenschrijver Bas Haring en tv-presentatrice Jetske van den Elsen. Maar ook voetballers Joost Broerse en Coen Swijnenberg zagen het levenslicht in De Bilt.

Een studio huren in De Bilt: het dorp van Mathilde

Wil je een studio huren in De Bilt? Dan ben je vast benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van dit dorp. De Bilt dankt haar oorsprong aan de afdamming van de Kromme Rijn. De rivier trad veelvuldig buiten haar oevers, met als gevolg een moerassig en ontoegankelijk gebied. In 1122 gaf bisschop Godebald opdracht tot afdamming en ontginning. Op 14 maart datzelfde jaar schonk Mathilde, de echtgenote van Keizer Hendrik V, het gebied aan het benedictijnenklooster Oostbroek. Nog altijd vieren de Biltenaren op 14 maart Mathildedag. Omstreeks 1640 werden Utrecht, Zeist en De Bilt met elkaar verbonden middels een vaart: de Biltsche Grift. Wat later, in de 17e en 18e eeuw, verkochten de Staten van Utrecht grote stukken grond aan vermogende burgers. Deze bouwden er luxueuze buitenverblijven. Houd je van wandelen of architectuur? Dan is een studio huren in De Bilt dé manier om je hart te kunnen ophalen, in De Bilt kun je namelijk van beide genieten!

Een studio huren in de Bilt: prettig leven binnen handbereik

Houd je van shoppen? Dan biedt een studio huren in De Bilt perspectief. De gemeente De Bilt zet volop in op aantrekkelijk winkelen. De komende jaren kan het winkelcentrum De Kwinkelier rekenen op een grondige revisie. Hier kun je terecht voor alle dagelijkse benodigdheden. Maar voor een onvergetelijk shop avontuur moet je natuurlijk in het nabijgelegen Utrecht zijn! De stad is op fietsafstand bereikbaar. Hier kun je naar hartenlust neerstrijken op één van de zonnige terrassen of genieten van de restaurantjes langs de Oudegracht. Staat een studio huren in De Bilt ook op jouw wensenlijstje? Dan mag je zeker de jaarlijkse kunstmarkt en Oldtimerdag niet missen. Een studio huren in De Bilt brengt prettig leven binnen handbereik.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven