×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Deventer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Deventer

Studio huren Deventer

Voor iedereen die graag in een stad wil wonen waar altijd wel iets te beleven valt, is een studio huren in Deventer een prima optie. Deze stad, gelegen aan de rivier de IJssel, straalt een hele bijzondere sfeer uit. Door de aanwezigheid van heel veel bevolkingsgroepen is een studio huren in Deventer voor iedere doelgroep geschikt.

Winkelen

Ga je een studio huren in Deventer en houd je van gezellig uitgaan? Dan kun je in het uitgestrekte centrum van Deventer terecht in één van gezellige restaurantjes of kroegjes. Het middelpunt van de stad is de Brink. Liefhebbers van shoppen die een studio huren in Deventer zullen hun hart op kunnen halen in de bekende winkelstraten van deze stad. De Grote en de Kleine Overstraat, de Lange en Korte Bisschopstraat, de Walstraat, de Smedenstraat en de Nieuwstraat zijn de bekendste. Mensen die een studio huren in Deventer doen dat dan ook graag in één van deze straten. Zo hoef je niet voor elke kleine boodschappen steeds naar het centrum. Elke buurt beschikt over een eigen buurtwinkelcentrum. Dus ga je een studio huren in Deventer dan heb je altijd steeds een bakker of een supermarkt vlakbij.

Interessant om te weten voor diegenen die een studio huren in Deventer is dat er vroeger veel markten binnen de grachten van de stad gehouden werden. Denk maar aan de Beestenmarkt, Stromarkt, Houtmarkt en niet te vergeten de Brink waar stuk voor stuk grote markten gehouden werden. Mensen die een studio huren in Deventer kunnen ook nu nog terecht op één van de diverse weekmarkten die er verspreid door de stad gehouden worden.

Vrije tijd en plezier

Ga je een studio huren in Deventer en ben je sportief dan is Deventer de perfecte stad voor jou. Sportcomplex de Scheg biedt behalve een ijsbaan en een zwembad onderdak aan diverse binnensporten. Voetballer liefhebbers die een studio huren in Deventer zal het feit dat Go Ahead Eagles in de stad voetbalt vast en zeker aanspreken.

Ook op cultureel gebied ontbreekt het diegenen die een studio huren in Deventer aan niets. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn de Zomerkermis die maar liefst een week duurt en plaatsvindt in de maand juni. Boekenliefhebbers onder diegene die een studio huren in Deventer mogen de grootste boekenmarkt van Europa niet missen, die vindt elk jaar plaats op de eerste zondag in augustus.

Elk najaar vindt het Dickens Festijn door de hele stad plaats, wat ook een echte must is voor alle mensen die een studio huren in Deventer.

Historie

Wanneer je overgaat tot een studio huren in Deventer, dan ga je vanaf dat moment in één van de vijf oudste steden van Nederland wonen. Al in bronnen uit de 9e eeuw wordt de stad genoemd. Koning Otto I noemt Deventer in 952 in een schenkingsoorkonde als stad. Historici houden het jaar 1123 aan als het jaar waarin de stad Deventer stadsrechten kreeg van keizer Hendrik V. Deventer bezit over zowel het oudste wandelpark, de oudste wetenschappelijke bibliotheek, de oudste Athenaeumbiblitheek ook het oudste stenen huis van Nederland.

Bekende personen uit de stad

Het kan niet anders dan dat er uit deze stad een flink aantal bekende Nederlanders komen. Daaronder zitten bijvoorbeeld veel mensen die bekend zijn uit de wereld van de sport zoals Barry Hulshoff en Bert van Marwijk. Ook Guusje ter Horst, de oud-minister van binnenlandse zaken komt oorspronkelijk uit deze stad. Presentator Viktor Brand komt net als zijn collega Paulien Huizinga, die ook nog eens de voormalig Miss Universe Nederland is oorspronkelijk uit Deventer. Met een studio huren in Deventer kom je dus te wonen in een prachtige stad! Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven