×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Didam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Didam

Studio huren in Didam

Didam is een dorp van bijna 17.000 inwoners met een rijke historie. Het is de grootste kern binnen de gemeente Montferland. De gemeente grenst aan de zuidzijde aan Duitsland. Een studio huren in Didam betekent wonen in een groene omgeving, in een Gelders dorp met een levendig centrum en te midden van mensen met een vriendelijke, no-nonsense mentaliteit.

De historie van Didam en Didam nu

Kom je een studio huren in Didam, dan wil je vast iets weten over de geschiedenis van Didam. Didam was al vroeg bewoond. Archeologisch onderzoek, muntschatten en beeldjes hebben aangetoond dat hier in de Romeinse tijd al Germaanse nederzettingen waren. Door de natuurlijke gesteldheid - met broeklanden, hoge gronden, heide en bos - was er al vroeg sprake van relatief dichte bebouwing. Tegenwoordig bestaat de bebouwde kom van Didam uit zes woonwijken. Je kunt een studio huren in Didam in de rustige, groene Bomenwijk, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor de aantrekkelijke Molenwijk, De Ziep, Vogelwijk of nieuwe Kerkwijk.

Een studio huren in Didam, het dorp dat jaarlijks op stelten staat

Didam staat bekend als schuttersplaats. Het dorp telt zeven folkloristische schutterijen en schuttersgilden, die vandaag de dag vooral een sociaal-culturele en toeristische functie hebben. Het Gelderse dorp geniet internationale bekendheid door het jaarlijkse evenement Didam op stelten. Ooit gestart in 1977 als festiviteit bij de opening van het nieuwe stationsgebouw, maar bijna veertig jaar later nog altijd een groot feest met wedstrijden steltlopen en een grote jaarmarkt. Een studio huren in Didam kan dicht bij de Markthal, een vroegere hal voor de veemarkt en thans een onderkomen van vlooienmarkten, concerten, kleindierenshows en kerstmarken.

Didam: goede mobiliteit en voorzieningen

Met een studio huren in Didam ben je verzekerd van een goede mobiliteit. De snelwegen A12 en A18 hebben een afrit naar Didam. Bovendien heeft Didam een treinstation dat gelegen is aan de spoorlijn Arnhem-Winterswijk en een goede busverbinding naar plaatsen als Zevenaar, Angerlo en Doesburg. Een studio huren in Didam brengt je in de buurt van het grote speelpark Cool Nature Park en De Nevelhorst, een aantrekkelijke recreatieplas westelijk van Didam. In winkelcentrum De Ent kun je naar hartenlust shoppen. Je zult je dus niet gauw vervelen met een studio huren in Didam.

Woondorp met een landelijke, gemoedelijke sfeer

Didam is de geboorteplaats van voetballer Ernie Brandts, die het in 1978 tot een WK-finale schopte, en beeldend kunstenaar Carel Lanters, wiens monumentale beelden op meerdere plaatsen in Nederland te zien zijn. Didam kenmerkt zich als woondorp door de landelijke, gemoedelijke sfeer. Een studio huren in Didam staat voor ontspannen wonen in het oosten van de provincie Gelderland.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven