×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Diemen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Diemen

Studio huren in Diemen

Rustig wonen in de buurt van Amsterdam? In Diemen kan het. Met twee parken in de buurt heb je genoeg groen in de omgeving. Daarnaast is er een prima winkelaanbod, in een winkelcentrum dat kort geleden vernieuwd is.

Voorzieningen en activiteiten

Diemen dankt zijn naam aan de rivier de Diem, die vroeger een verbinding vormde tussen de Bijlmermeer, de Gaasp en de Zuiderzee. De gemeente kent inmiddels oudere en nieuwe wijken met naast leuke studio’s ook woningen en appartementen én veel groen. Aan de Noordkant grenst deze plaats aan Amsterdam. Een straat die deze plaats met Amsterdam-Oost verbindt, is de Middenweg. Deze levendige straat staat bekend om de vele lunch tentjes, kleinschalige winkels en specialisten. Je bent zo in hartje Amsterdam bij de Leidsestraat en Kalverstraat. Ook Haarlem (ten westen van Amsterdam) is niet ver weg. Vanwege de goede voorzieningen en de prettige sfeer is deze gemeente een gewilde plaats om een studio, huurwoning of appartement te huren. Winkelen kan je uitstekend doen bij Diemerplein. Vind hier onder meer een Albert Heijn, Action, wijnhandel, apotheek ING Bank, Hema en diverse speciaalzaken. Ook vind je een winkelgebied bij de Arent Krijtsstraat Verder zijn er twee zwembaden, sportclubs en een sauna. Theater en bioscoop vind je in Theater de Omval. Voor een frisse neus kan je wandelen door het Diemerpark of de Diemerpolder.

Daarom een studio huren in Diemen

Altijd naar de stad kunnen zonder dat je in de drukte woont: hier kan het. Er zijn veel activiteiten bij je in de buurt, waardoor je nooit ver hoeft te reizen. Denk aan bijvoorbeeld Ziggo Dome en het grote winkel – en uitgaans aanbod in Amsterdam. Een prettige, diverse plaats met een ontspannen sfeer.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven