×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in drachten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in drachten, maar bekijk de huurwoningen in Marum

«1»

Studio's in de omgeving van drachten

Studio huren Drachten

Een studio huren in Drachten is een geweldige kans. Je kunt er leuk winkelen en er zijn genoeg activiteiten om je jaren bezig te houden. Er is prachtige natuur in de buurt en de stad is lekker modern.

Winkelen

Een studio huren in Drachten betekent leuk winkelen. Het centrum is makkelijk te bereiken met elk vervoersmiddel. Ook is er genoeg plek voor parkeren. Door het gevarieerde winkelaanbod en de kleine lokale boetiekjes is er een leuke dynamiek. Belangrijke winkelstraten in Drachten zijn de Noorderbuurt, de Zuiderbuurt, de Noordkade en de Zuidkade. Een studio huren in Drachten zorgt ervoor dat je van deze leuke winkelstraten kan genieten.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in Drachten zorgt voor vele mogelijkheden. Je kunt er shoppen, fietsen, wandelen en er zijn nog tal van andere opties. Zo kun je prachtige theatervoorstelling zien in de Lawei. Als je zin hebt in musea is er openluchtmuseum De Spitkeet. Ook kun je naar museum Smallingerland. In de zomermaanden een studio huren in Drachten is helemaal fantastisch. Er zijn dan leuke festivals, zoals festival Simmerdeis. Daarin vind je niet alleen muziek, maar zijn komedie en theater ook een onderdeel.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een studio huren in Drachten zorgt voor gezelligheid. Heb je eventjes genoeg van de drukte? Dan is er nog geen tien kilometer verder een prachtig bos, waar je eventjes heerlijk kunt ontspannen. Het Beesterzwaag heeft allerlei leuke wandel- en fietsroutes beschikbaar. Als je op zoek bent naar afwisselend landschap is Nationaal park De Alde Feanen een leuke variatie. Dit laagveenmoeras zorgt ervoor dat je uren kunt kijken naar een groot scala aan planten en diertjes.

Historie

Een studio huren in Drachten betekent lekker modern wonen. Drachten bestaat pas sinds de zeventiende eeuw. Het gebied was rijk aan hoogveen, waardoor Drachten vooral draaide op deze veenwinning. Later kwamen er ook scheepswerven in Drachten waar veel skûtsjes gebouwd werden. In 1950 kwam er een fabriek van Philips in Drachten waardoor het inwonersaantal sterk steeg. Nu staat Drachten qua omvang zelfs op de tweede plek van Friesland. Toch is Drachten nooit onderdeel geworden van de Elfstedentocht. Ook heeft Drachten nooit stadsrechten gekregen.

Bekende personen uit de stad

Een studio huren in Drachten betekent wonen in een stad vol beroemdheden. Zo komen triatlete Mariska Kramer-Postma, zanger Tim Douwsma en wielrenner Wim Stroetinga uit deze mooie stad. Een studio huren in Drachten is een geweldige manier om deel te mogen nemen aan deze leuke stad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven