×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Emmen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Emmen

Studio huren in Emmen

Een studio huren in Emmen is een studio huren in de tweede grootste gemeente van Noord-Nederland. Dit komt door de vele inwoners. Een studio huren in Emmen zorgt dus voor gezelligheid.

Winkelen

Goed kunnen winkelen is één van de vele voordelen van een studio huren in Emmen. Het Emmen-centrum is het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden van Nederland. Hier zijn vele winkels te vinden en kun je uren slenteren. In het noordelijke deel van het centrum is veel historie te bezichtigen. Ook hier kun je lekker winkelen in leuke lokale winkeltjes.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in Emmen staat gelijk aan plezier. De leuke dierentuin zorgt voor vele leuke bezoekjes. De vaarverbinding Erica-Ter Apel zorgt ervoor dat je een 'rondje' van maar liefst 20 kilometer kunt varen in de provincies Drenthe en Groningen. Emmen biedt nog meer recreatie aan. Zo hebben je de gebieden Grote Rietplas en Parc Sandure. Hier kun je al je surf- en zeilambities najagen. Ook vind je er leuke wandelroutes, een kanobaan en heerlijke ligweides. Een studio huren in Emmen biedt dus vele recreatieve activiteiten aan.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een studio huren in Emmen brengt ook leuke buurdorpjes en steden met zich mee. Zo kun je Nieuw-Dordrecht, Erica, Klijndijk en Sleen bezoeken. Doordat Klijndijk aan de rand van het Valtherbos ligt, zijn hier prachtige wandelroutes te vinden. Een studio huren in Emmen is leuk, maar als je er eventjes tussenuit wilt, kan dat ook in Klijndijk. Dit komt doordat Vakantiecentrum de Fruithof hier gevestigd is.

Historie

Emmen is oorspronkelijk een esdorp. Dit kun je nu nog terug zien door de essen en brinken die er nu nog staan. In 1139 werd er voor het eerst van Emmen gesproken. Er bestaan vermoedens dat Emmen al ver daarvoor werd bewoond. Dit komt door de aanwezigheid van hunebedden. Hieruit kan worden opgemaakt dat Emmen al zo'n 5000 jaar bestaat. De vondsten van grafheuvels, het Tempeltje van Barger-Oosterveld en het Paar van Weerdinge versterken dit vermoeden. Dit toont aan dat Emmen al sinds de prehistorie werd bewoond. Mensen leefden door boer te zijn. Hier kwam uiteindelijk verandering in, omdat er in Emmen op grote schaal turf werd afgegraven. Dit liep terug door de opkomst van steenkool. Nu is Emmen een grote industriekern van Noord-Nederland. Een studio huren in Emmen zorgt ervoor dat je de mooie historie kunt terugzien.

Bekende personen uit de stad

Een studio huren in Emmen zorgt ervoor dat je kunt wonen in de stad waaruit presentatrice Margreet Beetsma, de vrouw van voormalig premier Balkende, Bianca Hoogendijk, en wielrenner Elmar Reinders komen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven