×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in epe

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in epe, maar bekijk de huurwoningen in Wapenveld

«1»

Studio's in de omgeving van epe

Studio huren Epe: Eeuwenoud Epe

Tegenwoordig kennen we Epe als een populaire woonplaats; veel mensen zijn geïnteresseerd in een studio huren in Epe. Het gebied waar Epe zich tegenwoordig bevindt, werd al in de prehistorie bewoond. Archeologen hebben er veel prehistorische vondsten gedaan, ook werden diverse grafheuvels uit de nieuwe steentijd gevonden. De naam Epe stamt waarschijnlijk af van een Germaans woord dat 'waterloop' betekent. Deze naam komt het eerst voor in geschriften uit 1176. Tegenwoordig telt Epe acht wijken en ongeveer 15.000 inwoners. Epe ligt centraal in Gelderland, vlakbij diverse grotere steden zoals Apeldoorn en Deventer. Een aantal bekende Nederlanders is geboren in Epe: Frans Slot, Zwaantje Postema-Zikken en Teun Mulder. Een studio huren in Epe past goed bij mensen die graag in een middelgrote plaats willen wonen, met de voordelen van een grotere stad in de buurt.

Sport en cultuur in Epe

In Epe zijn diverse mogelijkheden wat betreft sport en ontspanning. Zo is er een atletiekvereniging, een handbalvereniging, een voetbalvereniging en zelfs een golfvereniging. In de groene omgeving van Epe kan bovendien goed gewandeld en gefietst worden. Sportliefhebbers komen dus zeker aan hun trekken in Epe. Een studio huren in Epe is ook geschikt voor cultuurliefhebbers: er zijn diverse rijks- en gemeentelijke monumenten. Zo is er het Herenhuis Vijvervreugd, de Martinus Grote Kerk en diverse goed bewaarde boerderijen. De rijke historie van Epe, gecombineerd met haar ideale ligging vlakbij grotere plaatsen als Apeldoorn en Deventer en de voorzieningen in de plaats maken dat een studio huren in Epe erg gewild.

Vrije tijd en plezier bij een studio huren in Epe

Epe heeft een gezellig centrum met diverse winkels en cafés. Daarnaast worden er jaarlijks een aantal evenementen en concerten in de plaats georganiseerd, zoals Epe on Ice en de braderie in juli. Ook wat betreft muziek is er vaak iets te doen in Epe, zoals de populaire muziekfestivals Jazz Comes to Town en Epop. Deze evenementen trekken jaarlijks veel bezoekers. De nabijheid van Apeldoorn en Deventer maakt bovendien dat een dagje winkelen in een grotere stad ook mogelijk is. De ligging bij de Noordoost Veluwe is nog een factor die een studio huren in Epe populair maakt. Naast de fiets- en wandelroutes in dit gebied zijn er een aantal ruiterroutes en zelfs speciale routes voor het aangespannen paard. Kortom, een studio huren in Epe biedt vele mogelijkheden!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven