×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Groesbeek

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Groesbeek

Studio huren Groesbeek

Een studio huren in Groesbeek betekent wonen in een zeer diverse woonomgeving met erg veel mogelijkheden op meerdere gebieden. Groesbeek ligt in een bosrijk en heuvelachtig gebied, maar ligt tegelijkertijd tussen de rivieren de Maas en de Waal. Wil je een studio huren in Groesbeek, dan woon je in een gemoedelijke plaats op het platteland en op een steenworp afstand van de stad Nijmegen. Vind je het leuk om zo nu in dan in Duitsland te kijken, dan kun je dat op de fiets doen, zou je een studio huren in Groesbeek.

In het centrum van Groesbeek vind je een gevarieerd winkelaanbod. Ga je een studio huren in Groesbeek dan kun je heerlijk ontspannen winkelen in het gemoedelijke centrum. Je vindt er winkels op ieder gebied, afgewisseld met gezellige terrassen. Houd je van musea, dan is een studio huren in Groesbeek een aanrader. Het Afrika Museum, het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 en het Museumpark Orientalis bieden een ruim aanbod op het gebied van cultuur en historie.

Groesbeek ligt tussen Nijmegen en de Duitse grens. Nijmegen staat bekend om het levendige en gezellige stadscentrum en is zeker een bezoekje waard, zou je een studio huren in Groesbeek. Zoek je iets meer rust dan kun je de Duitse plaats Kleve met een bezoekje vereren. Rij je nog iets verder dan beland je in het Duitse Kalkar, waar een voormalige kerncentrale omgebouwd is tot familiepark en uitgaanscentrum Kernwasser Wunderland.

Midden in het land van Maas en Waal vormen de bossen en heuvels bij Groesbeek een opmerkelijke verschijning. Deze heuvels maken deel uit van de Nederrijnse Heuvelrug en zijn ongeveer 200.000 jaar geleden ontstaan tijdens de voorlaatste ijstijd. Een studio huren in Groesbeek betekent dus wonen in een streek waar de geschiedenis zijn sporen heeft achtergelaten. Door vondsten van Romeinse potten en pannen is bekend dat het gebied in de Romeinse tijd al bewoners kende. Een studio huren in Groesbeek betekent ook wonen in een plaats die prominent aanwezig was in de Tweede Wereldoorlog. In het kader van de Operatie Market Garden in september 1944 landden duizenden parachutisten in Groesbeek, met als doel een groot deel van Nederland te bevrijden en de Duitsers terug te dringen.

Een studio huren in Groesbeek is ook wonen in een sportief dorp, met veel sportclubs. Hieronder bevinden zich maar liefst zes voetbalclubs. Wil je een studio huren in Groesbeek, dans kun je zelfs in eigen dorp betaald voetbal kijken. Achilles'29 speelt sinds 2013 in de Jupiler League. het is dan ook niet verwonderlijk dat de bekendste Groesbekers voetballers zijn. Hieronder ex-international Jan Peters en Arno Arts terwijl ook Jasper Cillessen is opgegroeid in Groesbeek.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven