×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Haren Gn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Haren Gn

Studio huren Haren

Een van de redenen waarom mensen een studio huren in Haren is de ligging. Doordat Haren direct ten zuidoosten van de stad Groningen ligt besluiten vooral ook veel forensen tot een studio huren in Haren. Haren staat bekend als een villadorp en wordt ook wel eens als het Wassenaar van het Noorden aangeduid. Voorbeelden van straten waar mensen graag een appartement of een studio huren in Haren zijn de Kromme Elleboog en de Westerse Drift.

Winkelen

Ga je een studio huren in Haren dan kun je voor al je dagelijkse dingen in Haren zelf terecht. Wil je uitgebreid shoppen dan liggen de steden Assen en Groningen met zijn uitgebreide winkelmogelijkheden om de hoek. Ben je nog op zoek naar nieuwe meubels wanneer je besloten hebt tot een studio huren in Haren? Dan kun je je hart ophalen bij de vele woonwinkels die er in de omgeving van Haren te vinden zijn.

Vrije tijd en plezier

Een bezienswaardigheid die alle mensen die een studio huren in Haren niet mogen missen is de grootste botanische tuin van Nederland. De Hortus is maar liefst 20 hectare groot en je vindt hier planten die van over de hele wereld vandaan komen. De stichter van deze enorme verzameling planten is de apotheker Hendrick Munting (1583-1658) die in 1626 begon met het verzamelen van planten. Dankzij de Rijksuniversiteit van Groningen is deze verzameling bewaard gebleven voor het grote publiek. Er zijn nu regelmatig concerten of vertelvoorstellingen in de Hortus, waarmee de tuin zich richt op een breed publiek. Natuurliefhebbers die een studio huren in Haren hebben de keuze uit veel verschillende gebieden om te genieten van de vrije natuur. Zo wonen alle mensen die een studio huren in Haren vlakbij Appelbergen en het Noordlaarderbos, dat één van de grootste bossen van de provincie Groningen is. Natuurgebied Sassenheim, waar je twee plassen en een paviljoen aantreft, is ook een geliefde plek voor velen die een studio huren in Haren. Waterliefhebbers die een studio huren in Haren hebben veel water om zich om te kunnen vermaken. Zo ligt Haren vlakbij het Paterswoldsemeer waar veel gerecreëerd wordt door onder andere zeilers. Zwemliefhebbers onder diegenen die een studio huren in Haren kunnen terecht in de Hoornse Plas: een meer met daar omheen verschillende strandjes. Het Zuidlaardermeer ligt ook vlakbij en is enorm geschikt voor een tochtje met de boot. Vlakbij Noordlaren kunnen de cultuurliefhebbers die een studio huren in Haren één van de twee hunebedden vinden die buiten de provincie Drenthe ligt.

Historie

Iets dat de meeste mensen die een studio huren in Haren wel interessant zullen vinden om te weten is dat de vroegste sporen van bewoning terug gaan tot maar liefst 4500 jaar geleden! Dat blijkt onder andere uit de vondst van een hunebed, grafheuvels en een bekergraf. Er zijn ook bewijzen gevonden voor permanente bewoning in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. In het centrum staat de monumentale molen De Hoop die uit 1839 stamt. Oorspronkelijk gebouwd als korenmolen, werd hij later als oliemolen ingericht. Als bouwmateriaal werd vooral Groninger klei gebruikt, wat resulteerde in veel gebruik van rode bakstenen. Kenmerken van de bebouwing van Haren zijn het grote aantal villa's, net als de ruime twee-onder-één-kap-woningen. De meest karakteristieke hiervan werden gebouwd tussen 1880 en 1940.

Bekende personen uit de stad

Wanneer je besluit tot een studio huren in Haren behoor je tot hetzelfde lijstje als de volgende bekende Nederlanders die ook allemaal in Haren geboren zijn of gewoond hebben. Zo komt de bekende en succesvolle roeister Annemiek de Haan hier vandaan, evenals taalkundige en Eerste Kamerlid voor de PvdA Hans Oskamp. Een ander voorbeeld is de beeldhouwer Thees Rijkhold Meesters die je zou kennen van het beeld 'zonaanbidster' uit 1952 in het Noorderplantsoen, en de 'spelende kinderen' uit 1970 aan de Zonnelaan in de stad Groningen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven