×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in harmelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in harmelen, maar bekijk de huurwoningen in De Meern

«1»

Studio's in de omgeving van harmelen

Studio huren in Harmelen

Ga je een studio huren in Harmelen, dan kom je te wonen in misschien wel het leukste plaatsje in de provincie Utrecht. In 2013 werd Harmelen door de luisteraars van 3FM namelijk gekozen tot leukste dorp in deze provincie. Het is een plaats met ruim 8.000 inwoners, die vooral bekend is dankzij de veeteelt, fruit- en glastuinbouw. Een studio huren in Harmelen is ideaal voor forenzen, aangezien het plaatsje direct tegen Utrecht aanligt. Fietsers opgelet: Harmelen is de geboorteplaats van top-wielrenster Ellen van Dijk en oud-wielrenner Theo de Rooij.

Shoppen in Harmelen

Harmelen heeft een mooi, gezellig centrum. Mensen die een studio huren in Harmelen kunnen dan ook lekker shoppen in het dorp, waar veel producten te koop zijn die in de nabije omgeving zijn verbouwd. Voor winkels van grote ketens kun je altijd even naar Utrecht, of andere nabijgelegen plaatsen als Woerden en Nieuwegein. Een studio huren in Harmelen betekent dan ook genoeg keuze op winkelgebied!

Vrije tijd in Harmelen

Ga je een studio huren in Harmelen en wil je eens lekker een avondje gaan stappen, dan vind je in het plaatsje zelf een aantal gelegenheden. Harmelen heeft een tweetal bars, twee restaurants en een hotel, waar je gerust wat uurtjes zoet kunt zijn. Zo niet, ben je zo in Utrecht, waar het uitgaansleven de hele nacht doorgaat en waar voor iedereen wat wils te vinden is. Stappers die een studio huren in Harmelen hoeven dan ook niet bang te zijn zich er te vervelen. Ook als je op een andere manier je vrije tijd wil doorbrengen in Harmelen, dan is er keuze genoeg. Het historische centrum van de stad is altijd de moeite waard en er is veel groen in de omgeving waar je heerlijk doorheen kunt fietsen of wandelen.

De geschiedenis van Harmelen

Een studio huren in Harmelen is wonen in een historisch plaatsje, dat nog vele elementen van het verleden in ere houdt. Origineel is het dorp gebouwd rond de oude, middeleeuwse kerk in het centrum van de stad. Tegenwoordig is Harmelen wel een stuk groter geworden, mede dankzij de vele nieuwbouwwijken die er om de kern heen gebouwd zijn. Harmelen was oorspronkelijk een zelfstandige gemeente, maar na 2001 ging het verder als onderdeel van de gemeente Woerden. Mensen die een studio huren in Harmelen komen te wonen in een prachtig plaatsje, dat een oase van rust is naast het drukke Utrecht.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven