×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Heerhugowaard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Heerhugowaard

Studio huren Heerhugowaard

Een studio huren in Heerhugowaard is een goede keuze. Heerhugowaard ligt in de regio West-Friesland onder de rook van Alkmaar en Schagen in de provincie Noord-Holland. Heerhugowaard begon als lintdorp aan de Middenweg en is een samensmelting van diverse dorpen en buurtschappen. Het heeft bij de uitbreiding in het verleden de drooglegging gevolgd. Dat is goed te zien aan de strakke horizontale en verticale lijnen die je in het straatbeeld aantreft. Heerhugowaard is geboorteplaats van onder andere journalist en programmamaker Henk Spaan en atlete Gretha Tromp.

Een studio huren in Heerhugowaard is gezellig wonen

Een studio huren in Heerhugowaard is op diverse plekken mogelijk. Heerhugowaard kent in de vele wijken die het heeft, vele appartementengebouwen. Ook wordt er momenteel veel gebouwd; zowel in nieuwbouw als in stadsvernieuwingsprojecten. Naast goedkopere eengezinswoningen worden ook studio's en appartementen gebouwd. In Heerhugowaard zijn naast basisscholen ook vele scholen in het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn er scholen op Mbo-niveau, onderwijsmogelijkheden voor volwassenen en sinds de jaren '70 een Muziekschool.

Vrije tijd en plezier

Een studio huren in Heerhugowaard is ook een optie als je van sporten houdt. Sporten staat in Heerhugowaard hoog in het vaandel. Sportservice Heerhugowaard is hét loket van waaruit het gemeentelijk sport- en beweegbeleid wordt vormgegeven. Hierbij is ook ruim aandacht voor ouderen en gehandicapten. Daarnaast heeft Heerhugowaard een bioscoop. Als het weer het toelaat zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in het waterrijke gebied Het Park van Luna, zoals zwemmen, wandelen, fietsen, skeeleren, mountainbiken en varen. Aan het Coolplein vind je een bowlingbaan en theater Cool. Keuze te over dus wanneer je besluit tot een studio huren in Heerhugowaard.

Winkelen

Kom je een studio huren in Heerhugowaard en je houdt van winkelen of je wilt niet graag ver weg voor je boodschappen, dan zit je hier goed. Heerhugowaard kent namelijk twee grote overdekte winkelcentra: Middenwaard in het Stadhart en Centrumwaard nabij het Raadhuisplein. Aan het Berckheideplein, Brandpunt, Caravanboulevard op bedrijventerrein Zandhorst en Woonstrip Beveland, op bedrijventerrein zijn ook wat grotere en kleine winkelcentra. Iedere maandag is er markt op het Raadhuisplein en ieder jaar wordt op de derde maandag in september een grote jaarmarkt georganiseerd. Op de eerste maandag in juni wordt jaarlijks een Stationswegmarkt gehouden.

Nabijgelegen populaire plaatsen

Heerhugowaard ligt tussen een aantal populaire plaatsen. Alkmaar, Schagen en Hoorn zijn steden in West-Friesland waar vele mogelijkheden zijn om te winkelen, recreëren en te genieten van monumentale panden uit vroegere tijden. Via een van de Provinciale wegen of via een van de vijf buslijnen zijn de omliggende steden prima bereikbaar. Bovendien heeft Heerhugowaard een treinstation met verbindingen op de volgende drie lijnen: Den Helder - Nijmegen, Hoorn - Haarlem en Schagen - Maastricht.

Een studio huren in Heerhugowaard is ideaal als je daar of in een van de omliggende steden werkt. Het ligt centraal tussen het mooie Noord-Hollandse landschap.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven