×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Heerlen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 13 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Heerlen

Studio huren Heerlen

Kom een studio huren in Heerlen, de bruisende vierde stad van Limburg!

Geschiedenis

Tot de twintigste eeuw was Heerlen een afgelegen dorp. Daar kwam verandering in toen er een spoorlijn werd aangelegd en de steenkoolmijnen werden geopend. Jarenlang bepaalden de hoge mijnschoorstenen het aanzicht van Heerlen. Kom een studio huren in Heerlen en je zult zien dat er tegenwoordig nog maar weinig te zien is van dit verleden. Het 1935 gebouwde Glaspaleis, dat van oorsprong een groot warenhuis was, bestaat nog steeds. Het werd in de jaren '90 gerestaureerd en huisvest nu SCHUNCK*.

Kunst en cultuur

Ben jij een cultuurliefhebber? Dan moet je zeker een studio huren in Heerlen! Heerlen heeft een ruim en gevarieerd cultureel aanbod. Voor toneelvoorstellingen ga je naar het Parkstad Limburg Theater, bij het interdisciplinaire SCHUNCK* kun je meer leren over Heerlen en voor muziek heb je keuze uit drie podia: 't Patronaat, Theater Heerlen of De Nieuwe Nor. Eerder geïnteresseerd in geschiedenis? Kom ook dan een studio huren in Heerlen en bezoek Kasteel Hoensbroek of het Nederlands Mijnmuseum.

Winkelen

Als je van winkelen houdt, kom dan zeker een studio huren in Heerlen! In het centrum tref je zowel de grote winkelketens als de luxere mode- en speciaalzaken. Daarnaast heeft Heerlen meerdere grote winkelcentra en de grootste woonboulevard in Europa. Ook zijn er elke week ten minste twee verschillende markten.

Altijd groen dichtbij

Kom een studio huren in Heerlen en je woont in een stad met de natuur dichtbij. Heerlen wordt omringd door maar liefst drie bossen en het natuurgebied Brunsummerheide is de perfecte plek voor uitgebreide fiets- en wandeltochten.

Uitgaan

De pleinen in het centrum van Heerlen hebben een ruim aanbod aan kroegen, eetcafés en restaurants met voor elk wat wils. Kom een studio huren in Heerlen en je kunt tevens genieten van verschillende grote evenementen, waaronder een jaarmarkt, braderie en verschillende (pop)festivals. Je zult je dus niet gauw vervelen als je besluit een studio te huren in Heerlen!

In de buurt

Kom je een studio huren in Heerlen? Dan kun je gebruik maken van het station - in het midden van het centrum - en uitstekende parkeergelegenheid. De gezellige studentenstad Maastricht bevindt zich op minder dan een half uur reizen met de trein. Vanuit Heerlen kun je ook gemakkelijk uitstapjes maken over de grens - binnen een half uur ben je al in het Duitse Aken!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven