×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in hellevoetsluis

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in hellevoetsluis, maar bekijk de huurwoningen in Rockanje

«1»

Studio's in de omgeving van hellevoetsluis

Studio huren in Hellevoetsluis

Wil je een studio huren in Hellevoetsluis? Hellevoetsluis is een aantrekkelijke woonplaats, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De gemeente Hellevoetsluis, waar ook de kernen Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn toe behoren, telt bijna 40.000 inwoners. Kenmerkend voor deze provincieplaats is de nabijheid van het water en het fraaie oude centrum.

Ontdek de voordelen van een studio huren in Hellevoetsluis

Een studio huren in Hellevoetsluis is aantrekkelijk om meerdere redenen. Om te beginnen kent Hellevoetsluis een rijke historie. Hellevoetsluis was lange tijd een legerplaats en ook een belangrijke handelshaven. De plaats dankt zijn naam aan het woeste water, waar vroeger regelmatig schepen in de problemen kwamen. In het verleden had Hellevoetsluis met het Kanaal van Voorne een directe verbinding met de Rotterdamse haven. Diverse gebouwen in dit stadje, waarvan een aantal rijksmonumenten, herinneren nog aan deze periode. Met de komst van de Nieuwe Waterweg is de commerciële scheepvaart verdwenen. Tegenwoordig is de haven van Hellevoetsluis vooral gericht op recreatie. In de zomermaanden leggen veel plezierjachten hier aan. Daardoor kent het centrum een aantrekkelijk en divers winkelaanbod. Ook zijn er diverse café's en restaurants. Een aantal bekende Nederlanders zijn oorspronkelijk afkomstig uit Hellevoetsluis, waaronder presentatrice Ellemieke Vermolen.

Voorzieningen

Een studio huren in Hellevoetsluis betekent dat je alle voorzieningen bij de hand hebt. Hellevoetsluis biedt alles wat je van een plaats van deze omvang kunt verwachten. Het stadje kent een rijk verenigingsleven, meerdere moderne sportaccomodaties en zelfs een eigen theater. Vooral wanneer je van watersport houdt, is een studio huren in Hellevoetsluis een uitstekende keuze. Zowel in de gemeente zelf als in omringende plaatsen zijn er volop mogelijkheden voor watersporten als zeilen, windsurfen, waterskiën of er gewoon ontspannen op uit trekken met een motorjacht of sloep.

Recreatie

Hellevoetsluis is tevens een uitstekende uitvalsbasis om de rest van de Zuid-Hollandse eilanden te ontdekken. Een studio huren in Hellevoetsluis biedt de mogelijkheid om diverse andere mooie plaatsen op dit deel van Voorne te verkennen. Oostvoorne en Rockanje zijn badplaatsen die bekend staan om hun fraaie stranden en natuurgebieden. Ook vestingstad Brielle ligt dichtbij. Daarnaast is ook Rotterdam goed bereikbaar via de A15.

Een studio huren in Hellevoetsluis, of een appartement, kamer of huurwoning, is een uitstekende keuze wanneer je graag de gezelligheid opzoekt van een intiem stadje. Ook is een studio huren in Hellevoetsluis een goede optie wanneer je graag centraal in het zuidwesten van Nederland wilt wonen in een weidse omgeving.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven