×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Helmond

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 5 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Helmond

Studio huren in Helmond

Een studio huren in Helmond, voor de eeuwwisseling kwamen weinig mensen op dat idee. Helmond was toen nog een grauwe stad in Zuidoost-Brabant, waar weinig gebeurde. Maar Helmond is in volle vaart de 21ste eeuw binnengestormd. Nu bruist Helmond, met een aantrekkelijk centrum, prachtige woonwijken en veel vernieuwende industrie. Helmond heeft ongeveer 80.000 inwoners.

Studio huren in Helmond en winkelen

Winkelen doen mensen die een studio huren in Helmond in de Veestraat, op de Markt en in de omliggende straten. Winkels worden in dit levendige voetgangersgebied afgewisseld met gezellige terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er over de hele stad verspreid goed uitgeruste winkelcentra.

In de buurt

Mensen die een studio huren in Helmond wonen op de grens van de Peel, de Kempen en de Meijerij. Prachtige natuurgebieden liggen binnen handbereik. Op 10 auto- of treinminuten van Helmond ligt Eindhoven, waar op het gebied van winkelen, werken en ontspanning veel te halen is.

Studio huren in Helmond en ontspanning

Cafés en restaurants zijn er genoeg voor mensen die een studio huren in Helmond. Steenweg, Havenplein en Markt zijn de voornaamste uitgaansstraten. In Helmond stond een van de meest markante theaters van Nederland: het Speelhuis. Helaas brandde dat in 2011 helemaal af. Nu is het gevestigd in de fraaie Onze Lieve Vrouwekerk. In het kasteel van Helmond, uit de 14de eeuw, vinden mensen die een studio huren in Helmond het gemeentelijk museum. Ontspannen in de natuur kunnen mensen die een studio huren in Helmond natuurlijk ook. Ze maken een wandeling of fietstocht in de omgeving, bijvoorbeeld naar kasteel Croij of de Ospelse Peel, langs een van de vele riviertjes of beken die door de regio stromen, of brengen een bezoekje aan het prachtige, oeroude stadspark De Warande.

Geschiedenis

In 1179 werd Helmond voor het eerst vermeld, maar het moet al voor het jaar 1000 hebben bestaan. In 1232 kreeg Helmond stadsrechten, samen met veel andere Brabantse steden. Helmond groeide in de 19de eeuw dankzij de textielindustrie uit tot een middelgrote provinciestad. In de 20ste eeuw werden de omliggende dorpen Mierlo, Stiphout en Brouwhuis geannexeerd en groeide Helmond gestaag.

Beroemde Helmonders

Helmond heeft opvallend veel topsporters voortgebracht. Een studio huren in Helmond betekent plaatsgenoot worden van bijvoorbeeld de voetballers Willy van der Kuijlen, Willy en René van de Kerkhof, Berry van Aerle en Wilfred Bouma. Andere topsporters uit Helmond zijn de hockeyers Fieke Boekhorst, Lisette Sevens en Bob de Voogd, badmintonsters Judith Meulendijks en Erica van den Heuvel en wielrenner Jos van der Vleuten.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven