×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Hengelo Ov

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Hengelo Ov

Studio huren Hengelo

Ga je binnenkort een studio huren in Hengelo dan ben je er van verzekerd dat je het daar prima naar je zin zult hebben. Door de samenstelling van de bevolking hangt er een hele speciale sfeer in de stad. Dat is ook één van de redenen dat er zoveel mensen zijn die met zoveel plezier een studio huren in Hengelo. Op sociaal, cultureel en sportief gebied hoef je je namelijk geen seconde te vervelen in deze mooie stad. De ligging is ook zeer gunstig: via de snelweg ben je zo in Enschede, Deventer of Apeldoorn. Zelfs de Duitse grens ligt om de hoek. Daarom kan iedere doelgroep heel eenvoudig een studio huren in Hengelo. Vooral in het centrum vind je veel mogelijkheden voor studio huren in Hengelo.

Winkelen

Winkelliefhebbers die een studio huren in Hengelo kunnen hun hart ophalen want deze stad heeft maar liefst 190.000 m². Dat is veel meer dan in andere steden die ongeveer even groot zijn! Mensen die een studio huren in Hengelo kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in één van de buurtwinkelcentra. Het centrum is het belangrijkste winkelgebied van de stad, met bekende winkelstraten onder andere de Markt, de Enschedesestraat, de Nieuwstraat, de Brinkstraat en Westermaat Plein. Mensen die een studio huren in Hengelo en die graag naar de markt gaan kunnen daarvoor terecht op het Marktplein. Daar wordt op woensdag en zaterdag een markt gehouden.

Vrije tijd en plezier

Sportliefhebbers onder degenen die een studio huren in Hengelo hebben de keuze uit veel verschillende sporten om aan mee te gaan doen. Sport is iets wat erg belangrijk is voor deze stad. Iedereen die een studio gaat huren in Hengelo zou eigenlijk eens een kijkje moeten nemen in het stadion van FC Twente: de club komt uit Enschede maar het stadion waar ze spelen ligt in Hengelo.

De atletiekliefhebbers onder de mensen die een studio huren in Hengelo zullen vast en zeker weten dat Olympisch kampioene Fanny Blankers-Koen een stadion in de stad heeft dat naar haar vernoemd is. De Fanny Blankers-Koen spelen worden hier elk jaar gehouden. Alle mensen die een studio huren in Hengelo kunnen terecht bij heel veel verenigingen: voetbal, tennis, zwemmen, biljarten, schermen, alles is mogelijk in Hengelo. Inwoners die een studio huren in Hengelo die liever individueel met hun hobby of sport bezig zijn kunnen terecht in één van de fitnesscentra. Het is voor alle hardlopers, wandelaars, fietsers en wielrenners die een studio huren in Hengelo een prachtige omgeving om met hun favoriete hobby bezig te zijn. Landgoed Twickel is ook een prachtig plekje om heerlijk actief buiten te zijn.

Historie

Er is uit onderzoek gebleken dat op de plek waar nu Hengelo ligt al duizenden jaren geleden mensen hebben gewoond. De stad Hengelo ontstond echter pas in 1811. Vroeger was er in Hengelo ook flink wat textielindustrie te vinden net als in Enschede, maar al snel verlegde de focus zich naar de technische industrie. Van grote invloed hierop was de vestiging van een fabriek in machine onderdelen door de familie Stork in 1859. Dit oefende een grote aantrekkingskracht uit op andere grote bedrijven en al snel groeide Hengelo uit tot een echte stad. In WO II werd een groot gedeelte van Hengelo vernietigd. De Sint-Lambertusbasiliek uit 1890 doorstond dit alles en dit opvallende bouwwerk is nu nog steeds te bewonderen.

Bekende personen uit de stad

Wanneer je gaat verhuizen en besluit tot een studio huren in Hengelo kom je in hetzelfde rijtje terecht als een aantal bekende Nederlanders. De bekende weervrouw Margot Ribberink en zwemster Kirsten Vlieghuis zijn maar een paar voorbeelden. Ook politicus Henk Kamp, die je misschien wel kent als minister van defensie komt uit Hengelo.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven