×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in hoogvliet-rotterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in hoogvliet-rotterdam, maar bekijk de huurwoningen in Poortugaal

«1»

Studio's in de omgeving van hoogvliet-rotterdam

Studio huren Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet is sinds 1934 een stadsdeel van de gemeente Rotterdam. Veel mensen die hier wonen werken in de petrochemische industrie. In de jaren 60 werden er dan ook duizenden woningen gebouwd. Vanuit Hoogvliet kan je gemakkelijk met de auto naar de Maasvlakte, maar ook Rotterdam is op een steenworp afstand. De A4 en A15 zijn de twee snelwegen die aangesloten zijn op het stadsdeel. Daarnaast heeft het ook nog eens een goede verbinding met het metronetwerk van Rotterdam. Een studio huren in Hoogvliet Rotterdam heeft als voordeel dat je de metro kunt pakken bij drie verschillende stations.

Winkelen in Hoogvliet

In de wijk Middengebied bevindt zich het winkelcentrum de Binnenban. Naast de winkels die je hier vindt is er wekelijks een markt te vinden. Ga je een studio huren in Hoogvliet Rotterdam? Dan kun je elke donderdag op deze markt allerlei verschillende producten kopen. Uiteraard zijn er in de andere woonwijken ook kleine winkelcentra te vinden waar je de dagelijkse benodigdheden kan kopen.

Bekende personen uit Hoogvliet

Personen die een studio huren in Hoogvliet Rotterdam, komen niet zomaar in een ander stadsdeel terecht. Zo komen onder andere Peter Houtman, Mark Huizinga, Raemon Sluiter, Regilio Tuur en Kevin Jansen uit het stadsdeel (allen sporters). Het zal je dan ook niet verbazen dat er genoeg goede sportaccommodaties te vinden zijn in Hoogvliet. Van voetbal tot wielrennen en van hockey tot handbal. Wil je een sport gaan beoefenen wanneer je besluit tot een studio huren in Hoogvliet Rotterdam, dan is er altijd wel wat voor jou te vinden.

Natuurlijk gebied

Ten noorden van Hoogvliet vind je verschillende parken en bossen waar je heerlijk kunt gaan wandelen of fietsen. Hoogvliet is gelegen aan de Oude Maas. Hier gaan veel studenten die een studio huren in Hoogvliet Rotterdam naar toe om boten te bekijken of te wandelen met de hond. Zwemmen is hier niet toegestaan omdat dit te gevaarlijk is in verband met de grote schepen die langs varen. Bos Valckesteyn is gelegen ten oosten van Hoogvliet en dit natuurgebied is dan ook ideaal om te recreëren.

Studio huren in Hoogvliet Rotterdam: snel reizen naar andere steden

Door de ligging van Hoogvliet Rotterdam ben je snel op een andere plaats. Zo kan je snel naar Rotterdam toe, maar ook Spijkenisse, Brielle, Vlaardingen, Schiedam en Barendrecht zijn snel te bereiken. Veel mensen in Rotterdam Hoogvliet werken in de Rotterdamse haven en aan de overkant van de A15 vindt je al de eerste delen. Botlek Rotterdam is een groot terrein waar men kan werken. Ga je een studio huren in Hoogvliet Rotterdam en werk je in de haven? Dan kun je je werk heel gemakkelijk bereiken.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven