×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Huizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Huizen

Studio huren Huizen

Een studio huren in Huizen? Vind hieronder meer informatie over de gemeente:

Nabij gelegen populaire plaatsen

De gemeente Huizen ligt in de provincie Noord-Holland en maakt deel uit van het Gooi. Ga je een studio huren in Huizen dan kom je terecht in een plaats die is omgeven door een bosrijke omgeving en een eigen strandje heeft aan het Gooimeer. Huizen ligt vlakbij het welbekende Laren en Hilversum. Mensen die een studio huren in Huizen kunnen deze plaatsen gemakkelijk bereiken via (snel)wegen en verschillende busverbindingen.

Historie

Voor de 17e eeuw zorgde landbouw en huisnijverheid voor de belangrijkste levensvoorziening in Huizen. Echter werd Huizen na de 17e eeuw een echt vissersdorp. Het dorp stond vol met visrokerijen die haring verwerkten. Dankzij deze vishandel werd Huizen een erg belangrijke plaats voor visserij. Begin de 20e eeuw werd de visserij minder in Huizen, dit mede door de aanlegging van de Afsluitdijk. In de 19e eeuw werd er een kalkfabriek gebouwd, schelpen uit de zee werden verbrand tot ongebluste kalk. De kalkfabriek verdween begin jaren 80. Als herinnering aan de kalkfabriek is in 1997 restaurant 'De kalkovens' gebouwd. Mensen die een studio huren in Huizen kunnen hier terecht voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant bevat originele stenen van de gebruikte kalkovens. Omdat huizen de eerste plaats in het Gooi was met echte stenen huizen, heeft het de naam 'Huizen' gekregen. Genoeg om over te vertellen voor mensen die een studio huren Huizen.

Vrije tijd en plezier

Mensen die een studio huren in Huizen kunnen genoeg plezier beleven. Het dorp heeft verschillende bezienswaardigheden waaronder 'de Tafelberg'. De Tafelberg is een heuvel met bovenaan een mooi uitkijkpunt. Daarnaast heeft het een sportpark genaamd de Wolfskamer. Deze heeft twee voetbalclubs gevestigd en een ski club. De ski club heeft een eigen borstelbaan, met ruim 10.000 vierkante meter piste. In de natuur rondom Huizen is er een openlucht zwembad te vinden wat 'Zwembad de Sijsjesberg' heet. Het zwembad heeft een 50 meter bad, een duiktoren en een familieglijbaan.

Winkelen

Voor shopliefhebbers die een studio huren in Huizen valt er genoeg te shoppen. Het winkelcentrum van Huizen bestaat uit ruim 120 winkels. Deze winkels zijn gevestigd rondom de oude kerk van Huizen. Wat een studio huren in Huizen uniek maakt, is dat er gratis geparkeerd kan worden in en rondom het centrum. Naast het grote winkelcentrum is er nog een kleiner winkelcentrum genaamd 'de Oostermeent'. Dit winkelcentrum heeft ongeveer 60 winkels en organiseert jaarlijks de Lentemarkt en Geraniummarkt.

Bekende personen uit de stad

Ook een studio huren in Huizen? Deze bekende (oud)inwoners gingen u voor: Presentatrice Linda de Mol, voetballer Nordin Amrabat en DJ Ferry Maat.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven