×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Kerkrade

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 7 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Kerkrade

Studio huren in Kerkrade

Ga je een studio huren in Kerkrade, dan kom je te wonen in een Limburgse plaats die tegen de Duitse grens aanligt. Sterker nog, de Nieuwstraat in Kerkrade is door de helft gedeeld, waarbij de andere helft Neustraße heet en in Duitsland ligt. Kerkrade is een plaats waar veel te doen is. Een studio huren in Kerkrade is een garantie voor wonen in een veelzijdige stad. Het is de geboorteplaats van zanger Hein Simons (Heintje) en de legendarische voetbaltrainer Wiel Coerver.

Altijd iets te doen in Kerkrade

Een studio huren in Kerkrade betekent dat je bijzondere buren hebt. De dierentuin Gaia Zoo ligt namelijk in deze Limburgse stad. Het is een jonge dierentuin die al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept. Maar er is meer te doen bij Kerkrade. De betaald voetbalclub Roda JC werkt er zijn wedstrijden af, je kunt een stoomtrein nemen naar Valkenburg, of een bezoek brengen aan het nabijgelegen pretpark Toverland. Een studio huren in Kerkrade? Dan kun je ook langs bij het Discovery Center Continium, een provinciaal museum voor industrie en samenleving.

Shoppen en uitgaan in Kerkrade

Wil je een studio huren in Kerkrade en lekker gaan shoppen in je nieuwe stad? Kerkrade heeft een uitgebreid winkelaanbod. De stad is voorzien van alle grote winkelketens, maar heeft ook een aantal winkels die uniek zijn voor de stad. Daarnaast is uitgaan in Kerkrade ook een ervaring op zich. De stad staat bekend om de vele muziekfestivals, zoals het Wereld Muziek Concours, heeft een theater, een concertzaal voor rockmuziek en een mooie muziekkiosk. Ga je een studio huren in Kerkrade, dan is dat zeker goed voor je muzikale ontwikkeling!

De geschiedenis van Kerkrade

Een studio huren in Kerkrade betekent dat je woont in een stad met een rijke geschiedenis op het gebied van de mijnbouw. Jarenlang was dit de voornaamste bron van inkomsten in de stad, tot begin jaren zeventig de laatste mijn werd gesloten. Uniek aan Kerkrade is dat de stad niet altijd Nederlands is geweest. Nadat België de onafhankelijkheid had uitgeroepen hoorde Kerkrade namelijk enige jaren tot onze Zuiderburen, maar werd in 1839 weer Nederlands grondgebied. Ga je een studio huren in Kerkrade, dan kom je te wonen in een stad met een rijk kerkelijk verleden. Dit is nog steeds terug te vinden in het grote aantal kerken in de stad. Er zijn ruim twintig kerken en kapellen in de stad terug te vinden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven