×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in krommenie

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in krommenie, maar bekijk de huurwoningen in Wormerveer

«1»

Studio's in de omgeving van krommenie

Studio huren in Krommenie

Als je woonruimte zoekt ten noorden van Amsterdam, dan kun je een studio huren in Krommenie. In Noord-Holland zijn er volop studio's en appartementen beschikbaar en een studio huren in Krommenie is een leuke optie. Een studio huren in Krommenie is heel geschikt voor jou als je graag in een dorp woont en niet te ver van de stad wilt zijn.

Ga je binnenkort een studio huren in Krommenie? Je nieuwe woonplaats is een dorp in de Zaanstreek met ongeveer 16.500 inwoners. Krommenie is een plaats met een lange historie. De naam werd eind 13e eeuw al gebruikt en verwijst naar een nabijgelegen meer. In de 17e eeuw was Krommenie een bloeiend dorpje. Bijna iedereen werkte toen in de zeilmakerijen, waar het dorp om bekend stond in de Gouden Eeuw. Tegenwoordig is Krommenie bekend van het linoleum dat hier vandaan komt. Bekende (voormalige) inwoners van Krommenie zijn onder meer de wielrenners Gerrie Knetemann en Niki Terpstra en acteur Huub van der Lubbe. Ook de schrijver van de beroemde Kameleon-boeken, Hotze De Roos, deed in Krommenie inspiratie op.

Wat is er te doen

Bij degenen die een appartement in een dorp willen, is een studio huren in Krommenie zeer gewild. Het is een sfeervol dorp en voor restaurants, eetcafés en cafés hoef je niet per se naar de stad. Dus als je een levendig dorp in Noord-Holland zoekt, is een studio huren in Krommenie voor jou misschien wel perfect. Bezoek ook eens De Saen, het winkelcentrum voor Assendelft en Krommenie. Dit winkelcentrum werd in 2010 geopend en heeft meer dan 30 zaken onder één dak. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen en je vindt er ook een kapper, speelgoedzaak, boekhandel en nog veel meer.

Genieten van de historie

Een studio huren in Krommenie betekent ook dat je kunt genieten van de mooie Zaanse gevels. In de Zaanstreek vind je van oudsher de herkenbare groen-wit geschilderde houten huizen. Ook in het centrum van Krommenie kun je zulke oude geveltjes bewonderen. Bijzonder is dat ook de kerktoren in het traditionele groen is geschilderd. Voor zo'n kleine plaats heeft Krommenie bijzonder veel monumenten. Maar liefst 25 rijksmonumenten vind je hier, van molen tot woonhuis.

Vervoer naar de stad en omgeving

Vanaf het treinstation Krommenie-Assendelft sta je in 25 minuten op Amsterdam Centraal. Prima bereikbaar dus voor werk, uitstapjes of winkelen. Het station van Zaandam is in ruim 10 minuten te bereiken. Wil je in een fijn dorp wonen, maar wel in de buurt van de grotere plaatsen, dan is een studio huren in Krommenie heel aantrekkelijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven